Navigation Content

Kopen

Diamond-licentieprogramma

Voordelen voor u

 • Bespaar tijd en geld!
  Het is heel eenvoudig: hoe meer u koopt, hoe voordeliger het programma wordt. De grootte van de transactie bepaalt de prijs. De prijsstelling van het Nuance Diamond-licentieprogramma is uitermate doorzichtig. Dus waarom zou u via de traditionele inkoop van softwarepakketten slechts een klein aantal gebruikers laten profiteren van de producten van Nuance, terwijl iedereen hetzelfde product kan gebruiken als u een licentie aanschaft tegen een fractie van de kosten van het hele pakket?
 • Alle ondersteuning die u zoekt ...en nog snel ook!
  Telefonische ondersteuning: u kent het vast wel. Vaak lange wachtrijen, terwijl u fors moet betalen voor elke minuut! Als optie bij het Nuance Diamond-licentieprogramma biedt Nuance u het Diamond-ondersteuningsprogramma. Licentieklanten hebben toegang tot een speciaal telefoonnummer en worden altijd met voorrang geholpen.
 • Simpel en eenvoudig!
  Met het Nuance Diamond-licentieprogramma heeft u slechts één fysiek product nodig. Via de licentie kunt u dezelfde software op het aangegeven aantal systemen installeren. Eén registratie, één set handleidingen, één doos, één versie! Het bespaart u een boel ruimte en rompslomp.

Voordelen voor uw organisatie

 • Minimum instapvereisten
  Het Nuance Diamond-licentieprogramma is al beschikbaar als u binnen uw organisatie minimaal 5* exemplaren van de software wilt installeren.
 • Eenvoudige installatie
  U kunt via één cd-rom met één installatiecode de software op meerdere computers binnen uw organisatie installeren. Nuance-licentieproducten kennen een extreem eenvoudige installatieprocedure.
 • Geen rapportering vereist
  U hoeft niet elke maand of elk kwartaal een rapport in te vullen.
 • Elke gewenste programma- en platformcombinatie
  Het is een simpele en flexibele methode: hoe meer licenties u koopt, hoe groter de korting.
 • Eenvoudige planning voor uw softwarebudget
  Op basis van een simpele berekening kan de Nuance-acountmanager u helpen met een oplossing op maat. Hij of zij kijkt daarbij ook naar de groeiprognoses voor uw bedrijf en helpt u een IT-budget vast te stellen.
 • Duidelijk legale software
  U verwerft het volledige recht de software te kopiëren op het aantal computers dat is overeengekomen. Het is eenvoudig eigendomsrechten, versienummers van licenties en platforms na te gaan.
 • Betaalbare aanschaf
  Het Nuance Diamond-licentieprogramma biedt betaalbare manieren om bekroonde software van Nuance te kopen, met kortingen die kunnen oplopen tot 38 %. Hoe groter het aantal producten, hoe groter de korting. Terwijl de minimale afname voor deelname aan dit programma toch slechts vijf* eenheden bedraagt.
 • Eenvoudig beheer
  U hoeft niet te wachten totdat specifieke bestellingen worden afgeleverd. Zodra u een product en de verstrekte licentieovereenkomst heeft, kunt u de software op de werkstations installeren.
 • Ondersteuning vooraf
  Een Nuance-accountmanager kan u helpen het juiste product en de juiste services te kiezen. Hij of zij verstrekt productinformatie, beantwoordt technische vragen en ondersteunt u met presentaties.
   Nederland & België

Choose your country.