Navigation Content

Kopen

Diamond-licentieprogramma

Nuance heeft voor elke onderneming en onderwijsinstelling, hoe groot of klein ook, een flexibel licentieprogramma op maat. Als uw organisatie meerdere exemplaren van Nuance-software gebruikt of wil gebruiken, is het Diamond-licentieprogramma het meest rendabel. U krijgt korting bij aanschaf van vijf* of meer licenties van de bekroonde Nuance-software.

Het Diamond-licentieprogramma van Nuance werkt op basis van certificaten. U koopt gewoon een softwarepakket bij uw leverancier tegen de normale of een gereduceerde prijs. Nuance levert u vervolgens een certificaat dat u het recht geeft voor elke licentie het product op één computer te installeren. Zo eenvoudig is het. In tegenstelling tot veel andere softwarelicenties heeft uw Nuance-licentie bovendien geen beperkte geldigheidsduur.

Doelgroep

Het Nuance Diamond-licentieprogramma is bedoeld voor klanten uithet bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs en kleine bedrijven die hun Nuance-softwarelicenties graag met aanzienlijke korting willen aanschaffen. Het programma biedt u de mogelijkheid tegen gereduceerde licentietarieven te profiteren van onze productiviteitsprogramma's van wereldklasse.

Bedrijven en onderwijsinstellingen kunnen al met vijf licenties in aanmerking komen voor een bedrijfslicentie. Nuance-producten die worden besteld via het Nuance Diamond-licentieprogramma, worden onder licentie verstrekt aan een met name genoemd bedrijf (rechtspersoon) met één BTW-nummer.

Exclusieve programma's voor deelnemers aan Diamond-licentieprogramma's

Wij bieden bovendien twee optionele programma's om u tegen gereduceerde kosten te helpen bij de implementatie van Nuance-software in uw organisatie.

  • Nuance Diamond-ondersteuningsprogramma
    Het ondersteuningsprogramma biedt eenvoudig toegang tot technische ondersteuning bij Nuance-producten. Via het certificaat van het Nuance Diamond-ondersteuningsprogramma met hierop een telefoonnummer en registratienummer heeft u recht op directe ondersteuning van Nuance. Uw telefoongesprekken hebben altijd voorrang, dus u verliest geen kostbare tijd.
  • Nuance Diamond-onderhoudsprogramma
    Dankzij het onderhoudsprogramma behoudt uw investering zijn waarde omdat u uw producten gedurende een periode van twee jaar voortdurend kunt upgraden. U betaalt voor deze twee jaar op het moment dat u een Nuance-product aanschaft. Als u gebruikmaakt van het Nuance Diamondonderhoudsprogramma kunt u altijd beschikken over de nieuwste en meest innovatieve Nuance-producten. Het programma omvat alle updates, upgrades en patches. Nuance stuurt alle deelnemers aan dit programma automatisch alle upgrades voor de producten waarvoor zij licenties hebben. Patches en productuitbreidingen kunt u downloaden van de website van Nuance of via de functie Live Update van het product.
   Nederland & België

Choose your country.