Navigation Content

De Nuance-omgeving voor het scannen van documenten & voor OCR voldoet aan de behoefte aan een samenwerkende aanpak: een aanpak die bedoeld is om workflowoplossingen voor waardevolle documenten aan veel verschillende bedrijven te kunnen bieden. De partners van Nuance op het gebied van hardware, ISV en wederverkoop zetten de klant centraal in een dynamische omgeving en werken samen om automatiseringsoplossingen te leveren voor documentworkflows.

Een partner zoeken

De partners van Nuance op het gebied van wederverkoop, softwaresamenwerking en MFP- & scannerhardware ontwikkelen en leveren oplossingen met toegevoegde waarde met de OCR- & scanplatforms en -tools van Nuance. 

Een plaatselijke eCopy-wederverkoperpartner zoeken

Kopieermachine- en MFP-compatibiliteit controleren

Integreren binnen een eCopy-softwarepartner

 

Partner worden

Wilt u een partner die u helpt om uw producten sneller te verkopen, uw afzetgebied te vergroten, uw klanten betere producten aan te bieden en ze effectiever te ondersteunen? Uw doelen zijn binnen handbereik als u partner wordt van Nuance.

Word een eCopy-softwarepartner

Word een gecertificeerde eCopy-wederverkoper

Verkoop OmniPage, PaperPort of PDF Converter

 

Ondersteuning voor partners

Bent u al wederverkoper van Nuance Imaging? ENGAGE, de Nuance Imaging-partnerportal, bevat enorm veel opvraagbare informatie, toegang tot trainingen, webcasts, nieuwsbrieven, evaluatieversies, aanbiedingen, uitgebreide productinformatie, verkooptools en mogelijkheden om samen te werken met uw collega's en medewerkers van Nuance. KLIK HIER om u aan te melden.

Hebt u geen ENGAGE-aanmeldingsgegevens?  Registreer u voor een eSPN-account [eCopy Solutions Provider Network].  U ontvangt dan binnen 24-48 werkuren uw ENGAGE-aanmeldingsgegevens.  KLIK HIER om toegang te krijgen tot eSPN. 

Hebt u al een eSPN-account, maar weet u niet zeker of u een ENGAGE-account hebt?  Stuur een e-mail.

   Nederland & België
Documenten scannen en converteren

Choose your country.