• Contact opnemen
 • Ondersteuning
 • Webwinkel

Dragon-spraakherkenning integreren in uw programma's

SDK-oplossingen

De juiste Dragon-SDK-oplossing voor u

De Dragon-SDK (Software Developers Kit) is ontworpen voor ontwikkelaars en integrators die de geavanceerde spraakherkenningsmogelijkheden van Dragon willen toevoegen aan interne of commerciële programma's of workflowtoepassingen en daarbij bestaande gebruikersinterfaces en workflows willen gebruiken.

Dragon SDK Client (DSC) Edition
Voor het spraakgestuurd maken van vrijwel elk Windows-programma, waaronder ondertitelingssoftware en programma's voor rechtbankverslagen.

Dragon SDK Server (DSS) Edition
Voor programma's waarvoor nauwkeurige spraakherkenning op de achtergrond een vereiste is, bijvoorbeeld voor transcriptie op de server.


Dragon SDK Client Edition

Uw Windows-programma's spraakgestuurd maken


Dragon SDK Client (DSC) Edition bevat alles wat nodig is om de allernieuwste spraakherkenningstechnologie toe te voegen aan elk Windows-programma. Met de tools, bibliotheken en ActiveX-onderdelen van Dragon SDK Client kunnen de geavanceerde spraakherkenningsmogelijkheden van Dragon worden geïntegreerd in elk Windows-programma.

Snelle integratie

Ontwikkel snel en eenvoudig uw eigen spraakgestuurde programma's of voeg spraakherkenning toe aan bestaande software, bijvoorbeeld voor automatische ondertiteling of rechtbankverslagen.

Spraakgestuurde bediening

Stel gebruikers in staat om met hun stem tekst in te voeren, te bewerken en te corrigeren en programma's aan te sturen. Maak automatische transcriptie van geluidsopnamen mogelijk.

Snelle en nauwkeurige spraakherkenning

Voeg nauwkeurige en snelle spraakherkenning toe op basis van de nieuwste Dragon-technologieën. Daarmee breidt u uw programma's uit met spraakgestuurde bewerking en krachtige dicteer-, transcriptie- en tekst-naar-spraakfuncties.

Consistente gebruikersinterface

Integreer Dragon-functies rechtstreeks in uw programma's, zodat gebruikers met hun vertrouwde interface kunnen blijven werken.

Krachtige opties voor een programma op maat

Maak uw eigen opdrachten of woordenlijsten die helemaal zijn afgestemd op uw werk.

Eenvoudige acceptatie

Laat uw gebruikers direct spraakgestuurd werken zonder extra hardware dankzij de ingebouwde microfoon van de pc.


Informatieblad Dragon SDK Client Edition downloaden

Dragon SDK Server Edition

Transcriptieworkflows automatisch op de achtergrond uitvoeren


Dragon SDK Server (DSS) Edition biedt een serie functies en interfaces waarmee softwareontwikkelaars automatische spraakherkenning kunnen ontwikkelen en integreren in transcriptieworkflows.

Simpele integratie

DSS is met name ontwikkeld voor integratie in oplossingen waarbij spraakherkenning op de achtergrond wordt uitgevoerd, zonder dicteerinteractie of bewerking door de gebruiker.

Flexibele implementatie

Met back-endspraakherkenning kunnen grote aantallen spraakbestanden van allerlei verschillende apparaten, zoals digitale recorders, smartphones, tablets en telefoondicteersystemen, in één keer worden verwerkt.

Tijd- en kostenbesparing

DSS is zelf geen transcriptieworkflow, maar kan worden geïntegreerd in bestaande systemen voor automatische transcriptie, zodat de productiviteit kan worden vergroot en de kosten worden verlaagd.

Behoud van bestaande workflows

Uw eigen vertrouwde interface en workflows veranderen niet: u voegt alleen spraakherkenning toe die op de achtergrond wordt uitgevoerd.

Aangepast lexicon

Maak uw eigen woordenlijsten, afgestemd op de terminologie die in uw sector, bedrijf, afdeling of functie wordt gebruikt.

Snelle en nauwkeurige transcriptie

Lever verbazingwekkend nauwkeurige herkenningsresultaten, die bij gebruik nog nauwkeuriger worden, dankzij het gebruik van gebruikersprofielen.


Informatieblad Dragon SDK Server Edition downloaden


Bedrijfslicenties

Het prijsmodel is gebaseerd op gebruik en bedrijfslicenties met verschillende niveaus.
Neem contact met ons op voor informatie over een SDK-licentie.

Contact opnemen met de verkoopafdeling

Systeemvereisten

 • RAM: Minimaal 2 GB voor 32-bits versies van Windows 7, 8.1 en 10 en 4 GB voor 64-bits versies van Windows 7, 8.1 en 10 en Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012.
 • PROCESSOR: Intel® Dual Core-processor of gelijkwaardige AMD-processor. Het programma werkt sneller met een snellere processor.
 • Beschikbare schijfruimte: 16 GB.
 • Ondersteunde besturingssystemen: Windows 7, 8.1 en 10 (32- en 64-bits); Windows Server 2008 R2 en 2012.
 • Internet Explorer 9 of hoger of de huidige versie van Chrome of Firefox.
 • Een audio-invoerapparaat met ondersteuning voor 16-bits opnamen.
 • Internetverbinding voor het downloaden van het product.
 • Een ingebouwde microfoon of een door Nuance goedgekeurde microfoon. Sommige oudere apparaten worden meer ondersteund. Ga voor meer informatie naar support.nuance.com/compatibility.

Opmerking: Dicteren in EPD-systemen (elektronische patiëntendossiers) wordt niet ondersteund. Gebruik voor EPD-ondersteuning Dragon Medical Practice Edition.

 • RAM: Minimaal 2 GB voor 32-bits versies van Windows 7, 8.1 en 10 en 4 GB voor 64-bits versies van Windows 7, 8.1 en 10 en Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012.
 • PROCESSOR: Intel® Dual Core-processor of gelijkwaardige AMD-processor. Het programma werkt sneller met een snellere processor.
 • Beschikbare schijfruimte: 16 GB.
 • Ondersteunde besturingssystemen: Windows 7, 8.1, 10 (32- en 64-bits); Windows Server 2008 R2 en 2012
 • Internetverbinding voor het downloaden van het product.

Opmerking: Dicteren in EPD-systemen (elektronische patiëntendossiers) wordt niet ondersteund. Gebruik voor EPD-ondersteuning Dragon Medical Practice Edition.


Ondersteuning

Hulp nodig? Wij staan voor u klaar.

   Nederland & België

Choose your country.