SimplifyScan

Met SimplifyScan kunt u al uw documenten snel en eenvoudig digitaliseren als doorzoekbare bestanden. Hieronder vindt u de manieren waarop wij u ondersteuning en bijstand bieden.

BELANGRIJKE MEDEDELING:
Nuance heeft ontdekt dat een extern onderdeel van SimplifyScan is vervallen. Hierdoor treedt een kritieke fout op waar bestanden niet worden verwerkt na 31 juli 2011. Niets aan het apparaat of het beheer van de gebruiksinterface wijst er echter op dat de software niet meer werkt.

Dit is nadelig voor de SimplifyScan buildnummers x.x.120.xxx en x.x.121.xxx.

Voor meer informatie zoals het verkrijgen van hotfixes, verwijzen wij u naar:  http://x-solutions.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/1762.

Top-5 van artikelen in de KnowledgeBase

1449 Hoe u licenties van X-Solutions kunt ontvangen na de installatie van software.
1464 Producten van X-Solutions - Veelgestelde vragen over pre-installatie.
1497 Een licentie migreren naar een nieuwe server.
1445 X-Solutions - Overbrengen van configuraties naar nieuwe server.
1433 X-Solutions Fout: Toegang tot het pad wordt geweigerd.
Doorzoek de volledige KnowledgeBase voor meer artikelen, waaronder gebruikershandleidingen en productinformatie.

Aanmelden klanten

Klantenportaal

Hier inloggen
SimplifyScan Website

Ga naar onze productwebsite.   Hier

N.com support activation icon
Activering

Een simpel, anoniem en veilig proces om er zeker van te zijn dat u volledig functionele software heeft ontvangen.   Hier

N.com support download icon
Downloads

Software-updates, stuurprogramma's, servicepacks en patches (geldig contract nodig voor downloads).   Hier

FPO Phone Thumb
Hardwarecompatibiliteit

Klik hier voor de nieuwste lijst van gecertificeerde apparaten die u met uw Nuance-product kunt gebruiken.   Hier

Telefonische ondersteuning

Technische ondersteuning

781-565-4045 optie 2

Neem voor hulp bij het configureren of bij problemen met betrekking tot het gebruik van uw Nuance-desktopproduct, telefonisch contact op met technische ondersteuning. Wanneer u gebruik wilt maken van de technische ondersteuning, moet u een account hebben aangemaakt en uw product hebben geregistreerd.

Zorg dat het gesprek niet langer duurt dan nodig is, door een account aan te maken en uw product te registreren voordat u belt..

VS uren: Maandag t/m vrijdag, 9:00 tot 18:00 (EST/EDT)
Telefoon: 781-565-4045 optie 2

EMEA-uren: Maandag t/m vrijdag, 8:30-5:30 (CET/CEST)
Telefoon: Nederland +31 33 711 0655, Verenigd Koninkrijk +44 208 734 3670

Nederland & België
SimplifyScan