Navigation Content

eCopy Support

eCopy ShareScan, PDF Pro Office

Onderhoud en ondersteuning voor Nuance eCopy

Nuance biedt klanten het onderhouds- en ondersteuningsprogramma aan voor eCopy-scanoplossingen voor multifunctionele printers - de beste manier om uw documentprocessen te automatiseren en tijd te besparen door "papier te laten werken"™.

Als u onderhoud en ondersteuning voor eCopy heeft aangekocht, heeft u toegang tot een groot aantal online en persoonlijke ondersteuningsfuncties. U kunt uw aankoop van onderhoud en ondersteuning voor eCopy bevestigen door uw verzend- en bestelgegevens te bekijken die u heeft ontvangen via e-mail of bij de levering.

De volgende online bronnen zullen u helpen uw eCopy scanoplossingen voor multifunctionele printers optimaal te benutten.

 

Hier kunt u uw gebruiksrechtovereenkomst (EULA) vinden:

 

Huidige eCopy-gebruiksrechtovereenkomst voor Canon N.A. gebruikers - Klik hier
Huidige eCopy-gebruiksrechtovereenkomst voor Canon-klanten buiten N.A. . - Klik hier
Huidige eCopy-gebruiksrechtovereenkomst voor alle niet-Canon-klanten- Klik hier
Huidige eCopy-gebruiksrechtovereenkomst voor eCopy Business Automation Services voor alle klanten - Klik hier

Nogmaals bedankt voor uw keuze voor eCopy-scanoplossingen voor multifunctionele printers. U bent nu één van de miljoenen gebruikers die hun vertrouwen hebben gesteld in Nuance Document Imaging Solutions om hun papieren te converteren tot documenten die eenvoudig te bewerken, te delen en te gebruiken zijn vanaf de desktop naar de multifunctionele printer naar zakelijke applicaties.

Met vriendelijke groeten,
Het Nuance eCopy Team

   Nederland & België
Onderhoud en ondersteuning

Choose your country.