Dragon-ondersteuning

Volledige ondersteuning voor uw Dragon-producten

Zoeken in onze kennisdatabase

Productondersteuning

Volg uw bestelling

Vraag het volgnummer van uw verzending of bekijk de status van uw bestelling/verzending.

Activeer uw product

Gebruik de kaart die u bij uw product heeft ontvangen.

Registreer uw product

Activeer de volledige garantie en ontvang updates.

Aan de slag

Gebruikershandleiding

Uitgebreide informatie over installatie, optionele instellingen, spraakopdrachten en het dicteren van verschillende soorten tekst. Tips en notities waarmee u de software effectiever kunt gebruiken.

Korte handleidingen

Informatie waarmee u Dragon snel kunt installeren en activeren.

Demovideo's

Bekijk alle nieuwe functies en ontdek wat u met Dragon kunt doen.

Technische ondersteuning

Softwaredownloads

Software-updates, stuurprogramma's, servicepacks en patches.

Compatibiliteit van hardware

De meest recente lijst van apparaten die zijn gecertificeerd voor gebruik met uw Nuance-product.

Functie aanvragen

Wat zou u graag toegevoegd zien aan Dragon?

Dragon SDK Client (DSC) Edition

Integreer de spraakherkenningsfuncties van Dragon NaturallySpeaking in elk Windows-programma zonder te werken met de gebruikersinterface van Dragon NaturallySpeaking.

Dragon SDK Server (DSS) Edition

Spraakherkenningsfuncties voor back-endtranscriptie.

Aanvullende informatiebronnen

Informatiebladen

Alle belangrijke informatie op een rij.

Whitepapers

Informatie over optimaal gebruik van uw Dragon-oplossing.

Productvergelijking

Bekijk alle mogelijke opties voordat u een besluit neemt.

De 5 meestgestelde vragen

Dragon NaturallySpeaking 12
Dragon Dictate

Contact opnemen met ondersteuning

Telefonische ondersteuning

Klantenservice
Maandag t/m vrijdag, 9:00 tot 17:00 (CET/CEST)
+31 20 346 9373

Voor hulp met vragen over produkten, verkoop, aktivering, licenties, registratie en terugbetaling, bel ons voor een gesprek met een adviseur van de technische ondersteuning. Voor alle technische problemen, contacteer ons technisch team.

Technische ondersteuning
Maandag t/m vrijdag, 9:00 tot 17:00 (CET/CEST)
+31 20 346 9373

Voor hulp bij het configureren van of problemen met uw Nuance bureautica produkt, bel ons voor een gesprek met een adviseur van de technische ondersteuning. Voor technische ondersteuning is het vereist dat u zich bij ons abonneert en uw produkt registreert.

Online ondersteuning

Ga nu naar onze klantenportal.

Aanmelden (klanten)

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?
Nieuw account maken

Zakelijke klanten

Klanten en partners die een zakelijke relatie met Nuance hebben, inclusief onderhouds- en ondersteuningscontracten en overeenkomsten voor wederverkoop of distributie: maak een account of meld u met uw account aan op volgende site voor een correcte afhandeling van uw recht op ondersteuning.

Ondersteuning voor Nuance Network Enterprise

Internationale ondersteuning

Hebt u internationale ondersteuning nodig? Selecteer uw land in de volgende lijst of selecteer de Nuance-site voor uw land in de landenlijst bovenaan de pagina.

Nederland & België
Dragon NaturallySpeaking