Navigation Content

Mobiele applicaties van Dragon


Dragon Mobile van Nuance biedt u onder andere:

Dragon Go!  

Stel u eens voor: toegang via één app tot alles wat u maar wenst op het mobiele web! Dat is Dragon Go! Zeg wat u wilt en Dragon Go! hoort niet alleen wat u zegt, maar begrijpt ook wat u wilt en de dynamische Dragon Carousel geeft u rechtstreeks toegang tot de beste sites op het mobiele web met precies wat u wilde vinden.

 

Dragon voor e-mail 

Dragon voor e-mail is een gebruiksvriendelijke dicteertoepassing op basis van Dragon Naturally Speaking, waarmee u uw e-mails gemakkelijk kunt inspreken en meteen zien. U dicteert direct in de BlackBerry-mailclient: het is niet nodig om een aparte toepassing te openen!

Dragon Dictation 

Dragon Dictation is een gebruiksvriendelijke app voor spraakherkenning op basis van Dragon Naturally Speaking, waarmee u probleemloos uw sms- of e-mailberichten kunt inspreken en meteen zien op de iPad™, iPhone™ of iPod Touch™.

Dragon Search: 

Met Dragon Search zegt u gewoon uw zoekvragen hardop en krijgt u gelijktijdig resultaten van een aantal topwebsites en bronnen op uw iPhone™ of iPod Touch™.

FlexT9 

FlexT9 en een vier-in-één-toetsenbord waarin u zelf aangeeft hoe en wanneer u wilt communiceren. En alleen met FlexT9 kunt u naadloos wisselen tussen de verschillende invoeropties voor spreken, vegen, schrijven en tikken.

 Ga naar de Dragon-site voor mobiele applicaties voor ondersteuning.

 

Ondersteuning voor mobiele applicaties van Dragon

Aanmelden
   Nederland & België

Choose your country.