Nuance - Document Imaging Solutions

Skip to content
Nuance Imaging Solutions

Document Imaging Solutions - Een totaal andere manier van werken

We worden in de 21ste eeuw omringd door innovatieve technologieën. Bij vrijwel alles wat we doen gebruiken we gadgets of apparaatjes waarmee we tijd besparen, altijd bereikbaar zijn of dingen gewoon beter kunnen doen dan voorheen. Waarom zijn we dan in ons werk nog steeds afhankelijk van zoiets ouderwets als papier?

Wat daar ook de reden voor is: u verspilt kostbare tijd, geld en natuurlijke hulpbronnen die u beter ergens anders kunt inzetten.

Stijgende energieprijzen, dreigende klimaatverandering en de kredietcrisis: dit is hét moment om het technologiegebruik op kantoor kritisch te bekijken en te overwegen hoe we optimaler kunnen profiteren van de informatie die we gewoonlijk op papier zetten.

Nuance is wereldleider op het gebied van Imaging Solutions. Ons assortiment toonaangevende productiviteitstoepassingen zorgt voor een enorme verbetering in de manier waarop papieren en digitale documenten worden verwerkt, gearchiveerd en verspreid. Dankzij het gebruiksgemak, de brede inzetbaarheid en de uitgebreide functionaliteit kunnen deze programma's de productiviteit van een organisatie gigantisch vergroten en tegelijkertijd de kosten aanzienlijk terugdringen.

  • OmniPage is 's werelds meest nauwkeurige documentconversieprogramma. Met een nauwkeurigheid van 99% of meer zet het papieren en digitale documenten om in elk gewenst bestand, dat u vervolgens kunt bewerken, doorzoeken en archiveren.
  • PaperPort is 's werelds krachtigste documentbeheersysteem voor het bureaublad. U kunt er documenten en foto's in meer dan 150 indelingen mee ordenen, bekijken en doorzoeken.
  • PDF Converter stelt u in staat breed inzetbare PDF-bestanden te maken vanuit elk gewenst programma.

Bedenk hoeveel tijd en geld u kunt besparen als u uw afdrukkosten kunt halveren. Hoeveel tijd en geld scheelt het uw organisatie als documenten niet meer hoeven te worden overgetypt of opnieuw opgemaakt? En hoeveel levert het wel niet op als u nooit meer een document kwijt raakt?

Zijn de dagen van het papier dan toch geteld…?