Nuance Volg ons op facebook
Bestel Dragon NaturallySpeaking 11 nu al

Welkom in een handsfree-wereld

Is het niet eens tijd om uw handen rust te gunnen? Jarenlang hebben ze hun best gedaan om snel genoeg te typen of met de muis te klikken om uw gedachtenstroom te kunnen bijhouden. Uw denken wordt geremd door het tempo van uw handen en uw handen doen zeer.

Gebruik voortaan uw stem in plaats van uw handen en ontdek een compleet nieuwe manier om productiever te zijn en sneller te werken dan u voor mogelijk hield. Dankzij Dragon NaturallySpeaking 11 kunt u documenten maken, uw computer bedienen, online winkelen, uw Facebook-status bijwerken en nog veel meer, alleen met uw stem.


Dragon NaturallySpeaking 11 Home

Dragon NaturallySpeaking 11 Home

- Tot driemaal sneller schrijven dan u typt
- Gebruiksvriendelijk: direct na de installatie aan de slag!
- Te gebruiken in combinatie met uw favoriete Windows-programma's

Koop Dragon NaturallySpeaking 11 Home
Slechts € 99

Download kopen of Product in doos kopen

Home- en Premium-versie vergelijken


Dragon NaturallySpeaking 11 Premium

Dragon NaturallySpeaking 11 Premium

Wilt u graag uw eigen spraakopdrachten maken, opnames van digitale recorders laten uitschrijven of onderweg dicteren met draadloze Bluetooth-apparatuur? Dat zijn slechts drie voorbeelden van de krachtige extra functies die u krijgt bij een upgrade naar Dragon NaturallySpeaking 11 Premium.

Koop Dragon NaturallySpeaking 11 Premium
Slechts € 199

Download kopen of Product in doos kopen


Hoe werkt Dragon NaturallySpeaking 11?

Veel eenvoudiger dan typen. U spreekt gewoon in de meegeleverde headset en kijkt hoe uw woorden direct op het scherm verschijnen. En omdat u zo ook uw computer kunt bedienen, hoeft u geen toetsenbord of muis meer te gebruiken. Tenzij u dat graag wilt natuurlijk!

Hoeveel sneller is het dan typen?

U kunt tot driemaal sneller documenten schrijven dan wanneer u typt. Zo kunt u in korte tijd veel meer gedaan krijgen. Maar dat is nog niet alles...

Dragon NaturallySpeaking is zoveel meer dan een dicteeroplossing. U kunt programma's openen, schakelen tussen vensters, omhoog of omlaag bladeren, e-mails versturen, uw Facebook-status bijwerken, twitteren, afspraken maken, online winkelen en nog veel meer... Allemaal met uw stem. Handelingen waarvoor u voorheen meerdere aanslagen op het toetsenbord of klikken met de muis nodig had, kunt u met Dragon NaturallySpeaking met één spraakopdracht uitvoeren.

Eindelijk kunt u beschikken over software die net zo snel werkt als u denkt.

Maar is het ook nauwkeurig?

Talloze gebruikers staan versteld van de nauwkeurigheid. Dragon NaturallySpeaking is zelfs tot 99% nauwkeurig. En hoe vaker u de software gebruikt, hoe beter hij wordt. Daarnaast zijn veel minder correcties nodig. De software leert namelijk terwijl u ermee werkt, zowel van bestaande documenten en dictaten als van verbeteringen via het toetsenbord. Het is helemaal niet erg als u tijdens het spreken wel eens 'uh' zegt. U vertelt Dragon NaturallySpeaking gewoon dat het niets moet doen met haperingen, dan wordt elke 'uh' genegeerd.

Mocht er een probleem zijn met de geluidskwaliteit, dan wijst Dragon NaturallySpeaking 11 u daar direct op en geeft adviezen over mogelijke oplossingen.

Welke hardware en programma's ondersteunt Dragon NaturallySpeaking 11?

U kunt Dragon gebruiken op de kleinste netbooks, maar ook op de grootste servers. De software werkt met Microsoft Office 2010-programma's, OpenOffice Writer, Internet Explorer en nog veel meer. U kunt met Dragon dus e-mails versturen, vergaderingen plannen, uw computer doorzoeken, internetten en ga zo maar door. Bij detectie van multicore-technologie wordt voor optimale herkenningsprestaties automatisch gebruikgemaakt van multithreading.

Dat klinkt goed. Maar ik heb geen tijd om ermee te leren werken.

Dat begrijpen we. Daarom is Dragon NaturallySpeaking 11 zo gebruiksvriendelijk, dat u er meteen mee aan de slag kunt. U kunt terugvallen op het uitgebreide Help-systeem met rondleidingen en een handige zijbalk op het bureaublad, waarmee u op elk gewenst moment nieuwe opdrachten en tips kunt bekijken. U kunt de krachtige nieuwe functies dus ontdekken wanneer u dat wilt. En omdat de inhoud van de zijbalk wordt aangepast aan het venster dat actief is, heeft de geboden informatie altijd te maken met datgene waarmee u op dat moment bezig bent.

Dragon NaturallySpeaking 11 Home

Dragon NaturallySpeaking 11 Home

- Tot driemaal sneller schrijven dan u typt
- Gebruiksvriendelijk: direct na de installatie aan de slag!
- Te gebruiken in combinatie met uw favoriete Windows-programma's

Koop Dragon NaturallySpeaking 11 Home
Slechts € 99

Download kopen of Product in doos kopen

Home- en Premium-versie vergelijken


Dragon NaturallySpeaking 11 Premium

Dragon NaturallySpeaking 11 Premium

Wilt u graag uw eigen spraakopdrachten maken, opnames van digitale recorders laten uitschrijven of onderweg dicteren met draadloze Bluetooth-apparatuur? Dat zijn slechts drie voorbeelden van de krachtige extra functies die u krijgt bij een upgrade naar Dragon NaturallySpeaking 11 Premium.

Koop Dragon NaturallySpeaking 11 Premium
Slechts € 199

Download kopen of Product in doos kopen

Enkel verkrijgbaar bij:

Ook verkrijgbaar bij

of via onze Value Added ResellersDragon video - wat is spraakherkenning

Dragon - wat is spraakherkenning

Dragon video - student

Dragon - student

Bekijk de video

"Met Dragon 11 wilden we de software niet alleen zo nauwkeurig mogelijk maken, maar ook zo transparant mogelijk. We willen dat mensen hun ideeën de vrije loop kunnen laten, zo van hun gedachten naar het document."

Peter Mahoney,
Senior vice-president en algemeen directeur van Dragon, Nuance.


Vertrouw ons niet op ons woord...
... kijk wat onze bètagebruikers erover zeggen:

Hans Vergouwen
"Dit is spraakherkenning van een heel ander niveau! Dragon 11 is in alle opzichten superieur aan de voorgaande versies. De snelheid en nauwkeurigheid zijn gewoon verbluffend."

Janneke Den Draak
"Geweldig dat je nu nog maar 5 minuten leerfase nodig hebt als je een gebruikersprofiel voor je voicerecorder wilt maken"

K. Jalbert
"De geheugensteuntjes van de Dragon-zijbalk zijn ideaal."

J. Margulies
"Ik heb veel plezier gehad van Dragon NaturallySpeaking 11. De software is veel nauwkeuriger dan eerdere versies die ik heb gebruikt. Zoeken op internet is veel eenvoudiger geworden."

Henry Taber
"Voor mij werkt Dragon in MS Word bijna perfect. De nauwkeurigheid en snelheid zijn veel beter dan in versie 10."

Lon Thornburg
"Ik kon de nieuwe versie heel eenvoudig installeren en hij reageert ontzettend goed. Mijn woorden worden opgepikt en de nauwkeurigheid is beter dan in versie 10."
Ook verkrijgbaar in de versies Mobile en Wireless

Dragon NaturallySpeaking 11 Premium Wireless

Kies voor vrijheid, ga voor draadloos

Laat u niet aan banden leggen door uw headset, maar gebruik Dragon NaturallySpeaking 11 Premium Wireless met meegeleverde draadloze headset. Zo bent u vrij om te denken en werken, waar u ook bent.

Koop Dragon NaturallySpeaking 11 Premium Wireless
Slechts € 299

Bestel nu

Dragon NaturallySpeaking 11 Premium Mobile
Neem Dragon overal mee naartoe

Neem de effectiviteit van Dragon NaturallySpeaking mee, op kantoor en onderweg. Dragon NaturallySpeaking 11 Premium Mobile staat voor u klaar met een compatibele digitale recorder om mee te nemen. Als u weer op kantoor bent, laat u uitschrijven wat u heeft ingesproken.

Koop Dragon NaturallySpeaking 11 Premium Mobile
Slechts € 299

Bestel nu


EDITIES VERGELIJKENDRAGON HOMEDRAGON PREMIUM
Meteen aan de slag met tot 99% nauwkeurige spraakherkenning
Documenten, rapporten of berichten creëren met uw stem
Sneller dan ooit e-mails creëren of zoeken op internet met Dragon-sneldictaten
Inclusief tekst-naar-spraaktechnologie van Nuance, die tekst op het scherm omzet naar gesynthetiseerde spraak die lijkt op een menselijke stem
Grotere productiviteit onderweg: Gebruik Dragon met een door Nuance goedgekeurde digitale spraakrecorder om ingesproken opnames automatisch uit te schrijven 
Meerdere opties voor geluidsinvoer: Gebruik Dragon in combinatie met een draadloze Bluetooth®-microfoon 
Volledige dicteer- en opdrachtondersteuning voor Microsoft Excel® 
Audioweergave van uw dictaat met markering van de uitgeschreven tekst op het scherm voor eenvoudiger corrigeren en proeflezen 
Eigen woordenlijsten importeren en exporteren voor een nog grotere nauwkeurigheid 
Zelf spraakopdrachten maken voor het snel invoegen van veelgebruikte tekst en afbeeldingen 


Systeemvereisten
 • Processor: minimaal een 1-GHz Intel® Pentium®-processor of een gelijkwaardige AMD-processor, of een 1,66-GHz Intel® Atom®-processor. We raden een 1,8-GHz Intel Dual Core-processor of een gelijkwaardige AMD-processor aan. (BELANGRIJK: SSE2-instructieset vereist)
  • Cachegrootte van de processor: minimaal 512 KB. We raden 2 MB aan.
  • Beschikbare schijfruimte: 2,5 GB (2,8 GB voor niet-Engelse versies).
  • Ondersteunde besturingssystemen:
   • Microsoft Windows 7 (32- en 64-bits)
   • Microsoft Windows Vista SP1 en SP2 (32- en 64-bits)
   • Microsoft Windows XP SP2 en SP3 (alleen 32-bits)
   • Windows Server 2003 en 2008 SP1, SP2 en R2 (32- en 64-bits)
   • Windows Vista™ of Windows Vista™ SP1, 32-bits en 64-bits
 • RAM: minimaal 1 GB voor Windows XP en Windows Vista en 2 GB voor Windows 7 en Windows Server 2003/2008. We raden 2 GB RAM voor Windows XP en Windows Vista aan en 4 GB voor Windows 7 en Windows Server 2003/2008 64-bits
 • Microsoft® Internet Explorer® 6 of hoger (gratis te downloaden van www.microsoft.com)
 • Creative® Labs Sound Blaster® 16 of gelijkwaardige geluidskaart met ondersteuning voor 16-bits opnames
 • Dvd-romstation voor de installatie
 • Door Nuance goedgekeurde, ruisarme headset-microfoon (bij aankoop meegeleverd, behalve bij download). Zie voor meer informatie support.nuance.com/compatibility/ (ook met betrekking tot Bluetooth-microfoons, recorders en Tablet PC's).
Opmerking: voor de productactivering (een snel, anoniem proces) is een internetverbinding vereist.
Met deze Dragon-editie is het niet mogelijk direct te dicteren in EPD-systemen (elektronische patiëntdossiers). Gebruik voor EPD-ondersteuning Dragon Medical Edition.

De veiligheid van uw gegevens is gegarandeerd!
U kunt zorgeloos winkelen. Dankzij SSL-technologie (Secure Socket Layer) is uw bestelling volledig beveiligd.