Nuance Volg ons op facebook
Dragon NaturallySpeaking 11

Welkom in een handsfree-wereld

Is het niet eens tijd om uw handen rust te gunnen? Jarenlang hebben ze hun best gedaan om snel genoeg te typen of met de muis te klikken om uw gedachtenstroom te kunnen bijhouden. Uw denken wordt geremd door het tempo van uw handen en uw handen doen zeer.


Gebruik voortaan uw stem in plaats van uw handen en ontdek een compleet nieuwe manier om productiever te zijn en sneller te werken dan u voor mogelijk hield. Dankzij Dragon NaturallySpeaking 11 kunt u documenten maken, uw computer bedienen, online winkelen, uw Facebook-status bijwerken en nog veel meer, alleen met uw stem.


Hoe werkt Dragon NaturallySpeaking 11?

Veel eenvoudiger dan typen. U spreekt gewoon in de meegeleverde headset en kijkt hoe uw woorden direct op het scherm verschijnen. En omdat u zo ook uw computer kunt bedienen, hoeft u geen toetsenbord of muis meer te gebruiken. Tenzij u dat graag wilt natuurlijk!

Hoeveel sneller is het dan typen?

U kunt tot driemaal sneller documenten schrijven dan wanneer u typt. Zo kunt u in korte tijd veel meer gedaan krijgen. Maar dat is nog niet alles...

Dragon NaturallySpeaking is zoveel meer dan een dicteeroplossing. U kunt programma's openen, schakelen tussen vensters, omhoog of omlaag bladeren, e-mails versturen, uw Facebook-status bijwerken, twitteren, afspraken maken, online winkelen en nog veel meer... Allemaal met uw stem. Handelingen waarvoor u voorheen meerdere aanslagen op het toetsenbord of klikken met de muis nodig had, kunt u met Dragon NaturallySpeaking met één spraakopdracht uitvoeren.

Eindelijk kunt u beschikken over software die net zo snel werkt als u denkt.

Maar is het ook nauwkeurig?

Talloze gebruikers staan versteld van de nauwkeurigheid. Dragon NaturallySpeaking is zelfs tot 99% nauwkeurig. En hoe vaker u de software gebruikt, hoe beter hij wordt. Daarnaast zijn veel minder correcties nodig. De software leert namelijk terwijl u ermee werkt, zowel van bestaande documenten en dictaten als van verbeteringen via het toetsenbord. Het is helemaal niet erg als u tijdens het spreken wel eens 'uh' zegt. U vertelt Dragon NaturallySpeaking gewoon dat het niets moet doen met haperingen, dan wordt elke 'uh' genegeerd.

Mocht er een probleem zijn met de geluidskwaliteit, dan wijst Dragon NaturallySpeaking 11 u daar direct op en geeft adviezen over mogelijke oplossingen.

Welke hardware en programma's ondersteunt Dragon NaturallySpeaking 11?

U kunt Dragon gebruiken op de kleinste netbooks, maar ook op de grootste servers. De software werkt met Microsoft Office 2010-programma's, OpenOffice Writer, Internet Explorer en nog veel meer. U kunt met Dragon dus e-mails versturen, vergaderingen plannen, uw computer doorzoeken, internetten en ga zo maar door. Bij detectie van multicore-technologie wordt voor optimale herkenningsprestaties automatisch gebruikgemaakt van multithreading.

Dat klinkt goed. Maar ik heb geen tijd om ermee te leren werken.

Dat begrijpen we. Daarom is Dragon NaturallySpeaking 11 zo gebruiksvriendelijk, dat u er meteen mee aan de slag kunt. U kunt terugvallen op het uitgebreide Help-systeem met rondleidingen en een handige zijbalk op het bureaublad, waarmee u op elk gewenst moment nieuwe opdrachten en tips kunt bekijken. U kunt de krachtige nieuwe functies dus ontdekken wanneer u dat wilt. En omdat de inhoud van de zijbalk wordt aangepast aan het venster dat actief is, heeft de geboden informatie altijd te maken met datgene waarmee u op dat moment bezig bent.

Verkrijgbaar bij:

OrDIGInal Office Centre bol.com
Misco centralpoint.nl Coolblue

of via onze Value Added ResellersHoe werkt Dragon in het Nederlands?

Hoe werkt Dragon in het Nederlands?

Effectief werken

Effectief werken

Dragon en ondertiteling

Dragon en ondertiteling

Dragon AVT

Dragon AVT

Wat is dragon's spraakherkennings software?

Wat is dragon's spraakherkennings software?

Snel je huiswerk maken

Snel je huiswerk maken

Ideaal voor thuis werken!

Ideaal voor thuis werken!

Gepensioneerde aan de slag met Dragon

Gepensioneerde aan de slag met Dragon

Management 'Guru' aan de slag met Dragon!

Management 'Guru' aan de slag met Dragon!

Dragon beperking

Dragon beperking

"Met Dragon 11 wilden we de software niet alleen zo nauwkeurig mogelijk maken, maar ook zo transparant mogelijk. We willen dat mensen hun ideeën de vrije loop kunnen laten, zo van hun gedachten naar het document."

Peter Mahoney,
Senior vice-president en algemeen directeur van Dragon, Nuance.