Navigation Content

Dragon Transcription Solutions

Te gebruiken in combinatie met een digitale recorder om opnamen van één spreker om te zetten in tekst

Transcriptie met Dragon

Ncom Dragon Customer Reference Thumb Wixen

Op pad met Dragon

Met Dragon en een digitale spraakrecorder kunnen mobiele medewerkers - of iedereen die onderweg is - sneller dan ooit notities vastleggen en rapporten maken. Dragon kan de spraakbestanden van één spreker automatisch omzetten in tekst.

Een transcriptie van uw eigen opgenomen woorden is met Dragon heel eenvoudig. Maak gewoon een gebruikersprofiel voor een digitale spraakrecorder en laat Dragon uw opgenomen stem snel en eenvoudig omzetten in tekst als u weer achter uw pc of Mac zit.

Dragon werkt met een groot aantal digitale recorders, in allerlei afmetingen en stijlen, met tal van functies en in diverse prijscategorieën. Raadpleeg het overzicht van compatibele hardware en selecteer het meest geschikte apparaat uit de lijst met geteste apparatuur. Belangrijk bij de keuze van een digitale recorder is de indeling waarin het apparaat de audiobestanden opslaat.

Zorg ervoor dat u een apparaat heeft dat een van deze bestandsindelingen gebruikt. Als dat niet zo is, moet u uw opnamen eerst converteren naar een ondersteunde indeling. U kunt ook de gratis Dragon Recorder-app gebruiken, die bestanden kan opnemen en deze draadloos kan overzetten naar uw pc of Mac voor transcriptie.  

Transcriptieservices voor bedrijven

Met Dragon-spraakherkenningssoftware kunnen bedrijven die gedicteerde documenten al door derden laten uitschrijven, dit blijven doen zonder hun workflows te wijzigen. Gebruikers hoeven niet meer alles uit te typen, maar kunnen een transcriptie van het audiobestand openen, het bijbehorende dictaat beluisteren en tegelijkertijd de tekst op het scherm lezen en correcties of wijzigingen aanbrengen.

Meer informatie over Dragon-oplossingen voor bedrijven

Kijk hoe Youth Village met Dragon en digitale spraakrecorders 55% minder tijd kwijt is nu er niet meer hoeft te worden getypt.

Nu kijken
Transcriptie van colleges, lezingen en interviews

Hoewel Dragon-spraakherkenning niet speciaal hiervoor is ontwikkeld, kunnen studenten, docenten of schrijvers het programma wel gebruiken om een automatische transcriptie te maken van lezingen, colleges, interviews met meerdere personen of bijeenkomsten.

Dragon bespaart tijd omdat ze colleges kunnen laten uitschrijven door een opgenomen tekst eenvoudig 'opnieuw uit te spreken'. Dat betekent: nooit meer kramp in uw vingers tijdens colleges en vergaderingen en nooit meer ellenlange opnamen uittypen.
 

Meer informatie over de transcriptie van lezingen en colleges

Meer informatie over de transcriptie van interviews

Transcriptieoplossingen

Premium-Dictate-Thumb

Met Dragon-spraakherkenningssoftware kost schrijfwerk voor lezingen, colleges, dossiers en juridische documenten beduidend minder tijd. Gebruikers kunnen documenten driemaal sneller dicteren dan typen, met een nauwkeurigheid tot maar liefst 99%.

Dragon 12 Premium Edition

Meer informatie over Premium Edition

€ 199,99

Dragon 12 Premium Mobile

Meer informatie over Dragon Premium 12 Mobile Edition

€ 299,99

Dragon Dictate for Mac 3

Meer informatie over Dragon Dictate

€ 199,99
   Nederland & België

Choose your country.