• Contact opnemen
 • Ondersteuning
 • Webwinkel

App Dragon Recorder

Maak van uw mobiele apparaat een handheld-recorder

Leg razendsnel ideeën, memo's en meer vast met de app Dragon Recorder - waar en wanneer u maar wilt - en profiteer zo optimaal van Dragon.
iOS-versie

Vastleggen, overzetten, uitschrijven

Met de app Dragon Recorder legt u heel simpel onderweg notities, ideeën en andere informatie vast voor latere transcriptie.
Stap 1

Download Dragon Recorder en installeer deze app op uw iPod, iPad of iPod touch.

Stap 2

Dicteer memo's, rapporten of ideeën rechtstreeks in uw iOS-apparaat.

Stap 3

Zet de audiobestanden over op uw pc of Mac en laat deze met Dragon-spraakherkenning uitschrijven.

Tekst uitschrijven met Dragon

Onderweg productief met de app Dragon Recorder

De beste ideeën gaan vaak verloren omdat ze niet snel worden vastgelegd. Daarom gebruiken duizenden Dragon-klanten een digitale spraakrecorder om onderweg allerlei zaken vast te leggen, van een snelle notitie tot een memo. Vervolgens zetten ze dit audiobestand om in tekst via Dragon-spraakherkenning op hun Mac of pc.

 • Vrijheid en flexibiliteit. Voel je vrij om altijd en overal tekst te dicteren en vast te leggen in hoogwaardige audiobestanden op een recorder die u al heeft - uw iPhone, iPad of iPod touch (4e generatie).
 • Eenvoudige transcriptie. Speel uw audio-opnamen af of spoel ze terug of vooruit. Zet de audiobestanden vervolgens draadloos over op uw Mac of pc en laat ze snel en nauwkeurig uitschrijven.
 • Compatibel met pc en Mac. Te gebruiken met Dragon NaturallySpeaking (Premium, Professional en Legal), Dragon Dictate for Mac (versie 2, 3 en 4) en MacSpeech Scribe.
 • Opmerking: Dragon is niet geschikt voor gebruik met meerdere sprekers of voor de transcriptie van lezingen of colleges. Het is echter wel mogelijk om de woorden van andere sprekers te herhalen, waarna ze worden uitgeschreven door de software. Ga naar onze transcriptiepagina voor meer informatie over het uitschrijven van teksten met Dragon.

Wat vinden klanten van de app Dragon Recorder?

Werkt u nog niet met Dragon?

Schaf het programma dan nu aan en probeer de app Dragon Recorder.

Dragon Premium Edition

Vanaf
€ 149

Dragon 12

Verhoog de productiviteit met krachtige nieuwe functies waarmee u met grote precisie onder andere documenten en spreadsheets kunt maken.

 • Neem onderweg notities op met een door Nuance goedgekeurde digitale spraakrecorder.
 • Werk handsfree en zonder headset dankzij de extra microfoonopties, zoals de ingebouwde microfoons in veel laptops. Of werk draadloos met een Bluetooth-headset.
Nu kopen Meer informatie

Systeemvereisten

IOS 4.2 of hoger vereist. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Te gebruiken met Dragon NaturallySpeaking Premium, Legal en Professional

Dragon Dictate for Mac (versie 2, 3 en 4)

MacSpeech Scribe

 • Zorg ervoor dat uw pc of Mac en Android-apparaat verbinding hebben met hetzelfde WiFi-netwerk. Opmerking: als op uw netwerk een firewall is ingesteld, is er mogelijk geen communicatie tussen de app en Dragon.
 • U moet in de app een profiel instellen. Hiervoor heeft u de volgende gegevens nodig. Deze verschijnen als u een profiel maakt bij de selectie van de app Dragon Recorder in Dragon NaturallySpeaking en Dragon Dictate.
 • Huidige Dragon-profielnaam
 • Naam van de computer
 • IP-adres
 • Computerpoort
 • Als gevolg van beveiligingsbeperkingen werkt Dragon Recorder mogelijk niet in alle WiFi-netwerken. In sommige openbare netwerken, bijvoorbeeld in populaire restaurant- of koffieketens, is met het oog op de beveiliging de netwerkactiviteit tussen apparaten beperkt. In dat geval werkt Dragon Remote Microphone niet. Verder is in sommige kantooromgevingen de IT-beveiliging zodanig ingesteld dat geen communicatie is toegestaan tussen Dragon Remote Microphone en de computer waarop Dragon wordt uitgevoerd. Neem in dat geval contact op met de IT-afdeling.


Ondersteuning

Met Dragon staat u nooit met uw mond vol tanden.

   Nederland & België
Recorder App

Choose your country.