Navigation Content

Oplossingen van Nuance voor het scannen en converteren van documenten

Oplossingen van Nuance voor het scannen en converteren van documenten

Wilt u uw persoonlijke productiviteit of de efficiëntie van uw afdeling verhogen? Nuance beschikt over oplossingen voor het scannen van documenten, OCR en documentconversie die de productiviteit en efficiëntie aanzienlijk verhogen, de informatiebeveiliging verbeteren en u in staat stellen “groen” te werken.

Wist u dit?

Voor elke 12 archiefkasten is één persoon nodig om deze bij te houden. En dit is nog niets vergeleken met de totale kosten van het beheren van papieren documenten.  De oplossing van Nuance voor het scannen van documenten maakt van papierwerk digitale bestanden die:…

Slimmer maken, converteren, bewerken en samenwerken

PDF Converter 8 box image small

De slimmere manier om te maken, te converteren, te bewerken en samen te werken - Nuance PDF Converter 8 biedt een beter PDF-programma voor bedrijven™ en alles wat u nodig hebt om PDF-bestanden te maken, te converteren, te bewerken en veilig te delen voor een hogere productiviteit, een betere samenwerking en een betere compatibiliteit.

Meer informatie over Nuance PDF Converter 8

Maak van documenten een bewerkbare digitale inhoud

OmniPage Std 18 box image SMALL

De snelste en nauwkeurigste manier om van documenten bewerkbare digitale inhoud te maken– Nuance OmniPage 18 maakt van papieren documenten en documentafbeeldingen bewerkbare digitale inhoud die er net zo uitziet en functioneert als een document dat oorspronkelijk in Microsoft Office is gemaakt, compleet met kolommen, kleuren, foto's en afbeeldingen.

Meer informatie over Nuance OmniPage 18
Overal en altijd toegang tot uw documenten en nog veel meer

PaperPort Professional 14 box shot small

PaperPort Professional 14 is de meest productieve manier voor bedrijven om documenten te scannen, te organiseren, te zoeken en te delen en biedt altijd en overal toegang tot documenten in de cloud.

Meer informatie over Nuance PaperPort 14

   Nederland & België
Documenten scannen & converteren

Choose your country.