Navigation Content

Oplossingen voor de overheid

Efficiënter werken door de gegevens van burgers elektronisch vast te leggen. Met oplossingen van Nuance kunt u meer mensen van dienst zijn zonder extra medewerkers in te hoeven huren.

Dragon NaturallySpeaking

N.com Government Thumb

Ambtenaren en overheidsmedewerkers gebruiken spraakherkenningstechnologie omdat ze daarmee veel minder tijd kwijt zijn aan het bijhouden van dossiers: van notulen en gespreksaantekeningen tot beoordelingen en behandelplannen. Spraakherkenningssoftware kan worden gebruikt om snel en nauwkeurig documenten en e-mails te schrijven, zodat u zich kunt richten op de behoeften van de burger in plaats van het papierwerk.

  • Een snellere en makkelijkere manier om papierwerk af te handelen
  • Betere kwaliteit rapporten
  • Onderweg aantekeningen dicteren die later automatisch in schriftelijke tekst worden omgezet

Meer informatie over Dragon Premium

Oplossingen voor documentproductiviteit voor ambtenaren en overheidsmedewerkers

n.com-biz-government-crossdiv-ds&c-thumb.jpg

Vandaag de dag draait alles bij de overheid om de dienstverlening aan de burger. Daarom kiezen steeds meer ambtenaren en overheidsmedewerkers voor de slimmere oplossingen van Nuance voor documentscannen, documentbeheer, OCR en formulierverwerking, om weer grip te krijgen op papierintensieve processen en de burger beter van dienst te kunnen zijn. Met Nuance kunnen ze de efficiëntie, beveiliging, controleerbaarheid en productiviteit verbeteren en tegelijkertijd de kosten reduceren.

  • Meer controle over documentverwerking en betere procesbeveiliging
  • Hogere productiviteit doordat papieren documenten worden omgezet in bewerkbare elektronische documenten.
  • Betere dienstverlening aan de burger doordat documenten sneller en beter worden verwerkt.
  • Kleinere CO2-voetafdruk doordat er veel minder papier wordt gebruikt.

PDF's maken en bewerken met PDF Converter

Documenten doorzoekbaar en bewerkbaar maken met OmniPage OCR

Dossiers elektronisch inscannen en organiseren met PaperPort
Oplossingen voor multimodale berichten, dicteren en zoekopdrachten

N.com Entrprise NUCC850 Education

Met de gepatenteerde spraak- en tekstinvoerapplicaties van Nuance kunt u sneller en makkelijker navigeren, berichten verzenden en ontvangen en zoekopdrachten uitvoeren op een breed scala aan apparaatplatforms. Deze multimodale oplossingen kunnen eenvoudig worden aangepast om het apparaatgebruik te verbeteren en de teamproductiviteit te verhogen. Profiteer van de expertise van Nuance op het gebied van taalontwikkeling, spraakwetenschap en interfaceontwerp om branche- of bedrijfsspecifieke taaldatabases voor tekstinvoer, grammaticamodellen voor spraak, bestanden voor zoektrefwoorden en gebruikersinterfaces te maken die optimaal zijn toegesneden op uw specifieke behoeften.

 

 

   Nederland & België
Oplossingen voor de overheid

Choose your country.