• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Kwaliteit die voor zichzelf spreekt

Met de tekst-naar-spraak-technologie (TTS) van Nuance laat u klanten profiteren van een fantastische, ongeëvenaarde en gepersonaliseerde gebruikerservaring met hoogwaardige audio die tot in detail op elk klantenserviceprogramma kan worden afgestemd.

Laat uw klanten horen wat u te zeggen heeft

Een groot scala van stemmen, ondersteuning van meerdere talen en de mogelijkheid om unieke personages met een stem van uw voorkeur samen te stellen: daarmee beschikt u over alles om krachtige, hoogwaardige self-serviceprogramma's te bouwen die zo natuurlijk en aantrekkelijk klinken dat bellers u er dankbaar voor zijn.

Waarom Nuance?

Nuance heeft een enorme ervaring met TTS die in de afgelopen twintig jaar steeds verder is geperfectioneerd. We hebben alles in het werk gesteld om natuurlijke, expressieve computerstemmen te ontwikkelen. Zo is uiteindelijk een technologie ontstaan die ingewikkelde woorden beter kan uitspreken dan de meeste mensen.

Oplossingen en technologieën

Een volledig nieuwe invulling van klantenservice

Spraakdialoog IVR

Nuance TTS is de technologie die het fundament vormt van spraakdialoog IVR, waarmee interacties zeer natuurlijk klinken. Dit stelt uw organisatie in staat een uitstekende self-service te bieden zonder dat dit ten koste gaat van de klanttevredenheid.

Nuance Vocalizer

Een krachtige, flexibele tekst-naar-spraak-oplossing voor bedrijven waarmee organisaties van uiteenlopende grootte en complexiteit een intelligente self-service kunnen aanbieden. Vocalizer maakt een veel menselijker, gepersonaliseerde interactie mogelijk waardoor klanten een veel prettiger ervaring met het klantcontactcentrum hebben.

Vocalizer Expressive Studio

Een uitgebreide, gebruikersvriendelijke reeks functies voor het maken van prototypen van spraakprogramma's en het optimaliseren ervan. Optimalisatiegegevens, zoals tekstregels, gebruikerswoordenboeken en interacties, zijn eenvoudig te maken.

Loquendo TTS

Loquendo TTS, onderdeel van de Loquendo Small Business Bundle, is specifiek bedoeld voor kleine en middelgrote bedrijven die behoefte hebben aan eenvoudige, betaalbare oplossingen voor verbetering van de klantenservice zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Tekst-naar-spraak in actie

Kijk hoe we toonaangevende bedrijven in de branche helpen echte resultaten te boeken.
Praktijkvoorbeeld
video

Deutsche Bahn
Ontdek hoe Deutsche Bahn, de Duitse spoorwegen, werkt met de tekst-naar-spraak-technologie van Nuance voor eigentijdse en opvallend verstaanbare digitale mededelingen aan reizigers.

Demo
video

Vocalizer 6
Selecteer een stem en voer tekst in en laat deze door een Vocalizer 6-stem uitspreken. The experience speaks for itself.

Professionele ondersteuning

Ondersteuning van experts voor buitengewone resultaten

Het Professionele Ondersteuning-team van Nuance kan terugzien op tientallen jaren ervaring en ontelbaar veel succesvolle implementaties. U bent dus verzekerd van uitgekiend leiderschap en alle inzet voor de gewenste resultaten. Voor het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van uw spraakgestuurde programma's gebruiken we de allernieuwste functies en technieken.

Meer informatie over professionele ondersteuning

Informatiebronnen

Whitepaper

Premium-stemmen voor IVR
Bij geautomatiseerde gesprekken gaat het niet alleen om wat er wordt gezegd, maar ook om de manier waarop.

Video

Mens versus machine: Wie spreekt moeilijke woorden beter uit?
De uitspraak van moeilijke namen en woorden: kijk hoe Nuance Vocalizer het ervan afbrengt in vergelijking met de “gewone man”.

Ontdek hoe tekst-naar-spraak voor uw bedrijf is ontwikkeld en op uw klanten is afgestemd.

Contact opnemen
   Nederland & België
Text-naar-spraak

Choose your country.