Navigation Content

Transcriptie

Transcriptie

De intelligente on-demandspraakherkenningssoftware van Nuance zet dictaten om in opgemaakte conceptdocumenten en biedt een naadloze integratie van organisatiebrede documentatieoplossingen die krachtige digitale functies voor digitaal dicteren en transcriptiebeheer bevatten met digitale draagbaarheid, pc-bediening en netwerk-/internetdistributie van spraak en gegevens.

 

Transcriptieservice voor de gezondheidszorg

Medical Transcription thumbnail

Nuance voor de gezondheidszorg biedt drie opties voor uitbestede transcriptieservices:

  1. De transcriptieservice van Nuance, mogelijk gemaakt door eScription, een alomvattende outsourcingoplossing voor klinische documentatie, inclusief de technologie en de volledige spraakbewerking, kwaliteitscontrole en beheer van de transcriptieworkflow.
  2. Doorverwijzingen door de eScription MTSO Alliance (MTSO-partners die de meeste ervaring met het eScription-platform hebben en voldoen aan de prestatiecriteria voor onze gezamenlijke klanten op het gebied van productiviteit, opleiding en klantenservice).
  • Toegang tot ervaren MT's
  • Ondersteunt on-shore- of 'follow-the-sun'-arbeidsstrategie

 

Klik hier voor meer informatie over het transcriptieaanbod van Nuance.

Dragon NaturallySpeaking

N.com woman reading papers while on device thumb

Met de spraakherkenningssoftware van Dragon kunnen advocaten en medewerkers die al documenten dicteren en extern laten uitwerken, dit doen zonder hun workflow te hoeven aanpassen. De assistent hoeft de dictaten niet van nul af aan uit te werken, maar kan een transcriptie van het audiobestand openen, naar het bijbehorende dictaat luisteren terwijl hij de tekst op het scherm leest en gemakkelijk correcties of aanpassingen aanbrengen.

  • Knelpunten in de transcriptieworkflow verminderen
  • De tijd voor het verwerken van documenten reduceren
  • Kosten voor uitbestede transcriptieservices verminderen (of zelfs volledig stopzetten)

 

Meer informatie over de transcriptieoplossingen van Dragon
   Nederland & België

Choose your country.