• Contact opnemen
  • Ondersteuning
  • Webwinkel

Modulair, beveiligd en simpel afdrukbeheer

Hoe slagen organisaties wereldwijd erin de kosten te verlagen, de efficiëntie en beveiliging te vergroten, de verspilling terug te dringen en milieubewuster te werken? Met SafeCom. En door een beveiligd afdrukbeheersysteem op te zetten dat is afgestemd op hun bedrijf.

SafeCom partner? Bezoek de SafeCom partner portal

Kostenbeheersing en flexibiliteit gaan hand in hand

Hoe kan een financieel directeur of een IT-manager de kosten terugdringen en de documentworkflow vereenvoudigen? Heel simpel: door afdrukbewerkingen te consolideren, standaardiseren en controleren. Maar dat is niet alles: uw medewerkers moeten altijd, overal en op elke printer beveiligd kunnen afdrukken. Met de allesomvattende afdrukbeheerfuncties van SafeCom voor een slimme, beveiligde afdrukomgeving zit u safe.

Slim afdrukken

Geen ingewikkelde afdrukproblemen meer

Los nu alle dagelijkse uitdagingen op het gebied van documentverwerking in uw bedrijf op. Met SafeCom Smart Printing kunt u:

Kosten en verspilling terugdringen

Bespaar 40% op uw afdrukbudget door beter grip te houden op afdrukwerkzaamheden en door de verspilling terug te dringen.

De infrastructuur consolideren

Doe alle persoonlijke printers weg, verminder het aantal afdrukservers en verwijder afdrukgegevens van uw netwerk.

Beveiligd afdrukken

SafeCom biedt een beveiligde afdrukoplossing met gebruikersverificatie bij elk apparaat, zodat alle documenten altijd bij de juiste persoon terecht komen.

Afdrukkosten toewijzen en doorbelasten

Maak afdrukkosten eenvoudig inzichtelijk per gebruiker, afdeling of klant voor nauwkeurige budgettering en doorbelasting.

Informatieblad SafeCom Smart Printing downloaden

Uw afdrukproces analyseren

Hoeveel kost afdrukken u?

Veel bedrijven hebben geen idee hoe ze afdrukkosten inzichtelijk kunnen maken. Met SafeCom Print Tracker genereert u in een handomdraai een nauwkeurig rapport over uw afdrukkosten. Het programma koppelt alle informatie over apparaten en afdrukactiviteiten aan afzonderlijke taken en gebruikers. En dankzij de uitermate nauwkeurige rapportagefunctie is terugdringen van de kosten en optimalisatie van de afdrukservices eenvoudig.

Analyseer uw afdrukomgeving.

Contacteer ons voor de gratis Print Tracker trial

Printkosten besparen door uw printactiviteiten te monitoren
Invoegmodules

Verder gaan dan de basis voor uw bedrijf

Onze software voor printmanagement voorziet in de meest dringende behoeften: Kostenbesparing, beveiliging, goede rapportage en minder verspilling. Heeft u te maken met bedrijfsspecifieke vereisten? Dan biedt SafeCom een reeks geavanceerde modules. Voeg de gewenste functies voor beveiligd afdrukbeheer toe – en betaal alleen voor wat u nodig heeft.

Facturering
Wijs eenvoudig en nauwkeurig kosten toe aan specifieke factureringscodes voor doorbelasting of kostendekking.

Betaling
Stroomlijn uw betaalsysteem met gebruikersaccounts en betalen per afdruk. Ideaal voor organisaties waar de kosten van afdruk- en kopieeropdrachten worden doorbelast.

Afdrukken op basis van regels
Dwing automatisch uw bedrijfsbrede afdrukbeleid af via automatisch toegepaste regels. Zo bespaart u tijd en geld.

API
Integreer heel eenvoudig de SafeCom-afdruksoftware in bestaande documentsystemen of databases en automatiseer taken die doorgaans handmatig worden uitgevoerd.

Mobiel afdrukken
Stuur uw afdruktaak vanuit elke locatie op – onderweg, vanuit een extern kantoor of vanuit de kantine – en geef het document vrij als u bij de printer staat.

SmartScan
Scan papieren documenten op MFP's en stuur ze goed beveiligd door naar de gewenste bestemming. Minder afdrukken betekent minder verspilling.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste oplossing?

Neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten op het gebied van afdrukbeheersoftware: +31 6 144 981 22

Klaar om veilig en slim af te drukken?

Contact opnemen
   Nederland & België
SafeCom

Choose your country.