Navigation Content

Uitgebreide oplossingen en meer
voor contactcentra

Partnerschap met industrieleiders verbreedt en verdiept het productenaanbod van Nuance. U profiteert van een holistische implementatie van vertrouwde bronnen.

De strategische partners van Nuance zijn wereldwijde leiders op het gebied van contactcentrumsystemen. We hebben geïnvesteerd om nog meer expertise te krijgen van kerntechnologie (IVR, CTI, UC), maar ook van toepassingsontwikkeling, systeemimplementatie en onderhoud. De samenwerking resulteert in uitgebreide oplossingen om uw doelen voor efficiëntie en klanttevredenheid te bereiken.

Strategische partners

Avaya

Avaya Thumb

Avaya is een wereldwijde leider op het gebied van communicatiesystemen voor ondernemingen en levert samengevoegde communicatie, contactcentra en gerelateerde services aan prominente bedrijven over de hele wereld.

Meer informatie over ons partnerschap

Cisco

Cisco Thumb

Cisco is de wereldwijde leider op het gebied van netwerken die transformeert hoe mensen verbinden, communiceren en samenwerken.

Meer informatie over ons partnerschap
Genesys

Genesys Thumb

Genesys, een bedrijf van Alcatel-Lucent, is de toonaangevende leverancier van Enterprise-software en best-practices waarmee de beste klantenservice kan worden verleend.

Meer informatie over ons partnerschap

IBM

IBM Thumb

IBM is de wereldleider op het gebied van bedrijfstransformatie en IT-services en -producten

Meer informatie over ons partnerschap
   Nederland & België
Overzicht strategische partners

Choose your country.