Navigation Content

Nuance en IBM

De leider op het gebied van bellerervaring werkt samen met de leider op het gebied van bedrijfsprocesoptimalisatie om intelligente, effectieve oplossingen voor contactcentra te leveren

Nuance en IBM

Nuance en IBM, ieder al jarenlang leveranciers van contactcentrumoplossingen, zijn in 2009 een wereldwijde verbintenis aangegaan om innovaties in spraaktechnologieën te versnellen. Onze gezamenlijke oplossingen verbeteren op unieke wijze de bellertevredenheid, verlagen bedrijfskosten, verhogen de omzet en versterken het merk voor bedrijven die trouwere klanten willen.

Geautomatiseerde bellerervaringsoplossingen van IBM en Nuance leveren baanbrekende mogelijkheden op voor klantenservice-interacties. Onze gezamenlijke oplossingen worden aangestuurd door zelfbedienings- en spraakherkenningsfuncties die worden ondersteund door real-time CRM (Customer Relationship Management), gegevensbeschikbaarheid, updates en analyses. Deze klantenserviceoplossingen verlagen de kosten van het contactcentrum, optimaliseren de bezetting en creëren omzetmogelijkheden.

  • Nuance is IBM’s geprefereerde zakenpartner voor spraaktechnologieën
  • Gezamenlijke oplossingen gaan verder dan de IVR en brengen samenhang in de meerdere kanalen van het contactcentrum
  • Door samenwerking in onderzoek worden barrières doorbroken met conversationele en intelligente spraakproducten

Slimme spraaktoepassingen voor een slimmere onderneming

Het waarmaken van de belofte van spraakautomatisering (het creëren van een superieure bellerervaring met de voordelen van kostenbesparingen en hogere efficiëntie) vereist meer dan de implementatie van technologie. Er zijn gecombineerde inspanningen nodig in alle onderdelen van het bedrijf en er wordt gewerkt aan krachtige toepassingen met strategie, optimalisatie van bedrijfsprocessen en aangepast oplossingsontwerp die voldoen aan uw unieke behoeften. Dit is waar het team van Nuance en IBM zich onderscheidt.

Tegenwoordig moeten ondernemingen slimmer werken door snel in te spelen op de nieuwe trends op de markt en bedrijfsevenementen. Nuance en IBM begrijpen het belang van samenwerking tussen alle groepen binnen de organisatie en versnellen het veranderingsproces drastisch. Bijvoorbeeld: IBM’s reeks WebSphere-producten en -processen genereren voordelen voor Business Process Management (BPM) en Service Oriented Architecture (SOA). De automatiseringsoplossingen van Nuance breiden die voordelen uit naar het spraakkanaal. Onze gezamenlijke oplossingen bieden een aangepaste en gepersonaliseerde bellerervaring, waarbij BPM de bedrijfscontext en de onderliggende SOA-services levert die voorzien in de informatiebouwstenen voor het aansturen van de toepassingscontext.

Samen leveren IBM en Nuance de beste bellerervaring en het snelle rendement op de investering die de directie van contactcentra wil zien. De kunst en de wetenschap van automatisering voor contactcentra nemen een hoge vlucht dankzij de gezamenlijke inspanningen van onze toepassingsontwerpers, spraakwetenschappers, data-experts en engineers, en onze implementatie- en ondersteuningsteams – de grootste ter wereld.
 

Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

   Nederland & België
IBM

Choose your country.