Navigation Content

Nuance en Genesys,
een bedrijf van Alcatel-Lucent

 

Nuance en Genesys

Nuance en Genesys integreren zelfbediening met klantgegevens en bedrijfslogica om gepersonaliseerde klantervaringen te leveren. De intelligente Customer Front Door™ (iCFD™) van Genesys integreert Nuance-zelfbedieningstoepassingen in een systeem dat klantinteracties maakt van alle soorten op basis van uw specifieke bedrijfscriteria om de tijdige en juiste afhandeling van elke interactie te garanderen. De kracht van de iCFD-componenten (Genesys Voice Platform en Customer Interaction Management Platform) is verbeterd met Nuance-spraaktechnologieën, waardoor de acceptatie door bellers van zelfbediening wordt verbeterd en de overgang naar oproepen met assistentie van medewerkers gemakkelijker verloopt.

Nuance, een Gold Certified GVP-partner, heeft een toegewijd, ervaren team dat zich concentreert op het ontwerpen en implementeren van Genesys-contactcentrumproducten, van IVR en routering tot gegevensvensters, CTI en rapportagefuncties. Samen hebben we honderden bedrijven over de hele wereld geholpen telefoonnummers te consolideren, op efficiënte wijze relevante back-endgegevens te verzamelen om een beter inzicht te krijgen in de context van de oproep en de bellerervaring te verbeteren om klantentrouw te winnen.

  • Nuance is een Gold Certified GVP-partner
  • Nuance en Genesys - partners sinds 2001
  • Integratie van zelfbediening met klantgegevens en bedrijfslogica
  • Levering van volledige weergave van een oproep en de interacties van een beller, in real-time en historisch
  • Identificeert mogelijkheden voor up-sell op basis van bellerintenties en historische klantgegevens

Genesys, een bedrijf van Alcatel-Lucent, is de toonaangevende leverancier van Enterprise-software en best-practices waarmee de beste klantenservice kan worden verleend. Of het nu gaat om het beheren van klantinteracties met het contactcentrum, via het web of het gebruik van smartphones, de Genesys-softwaresuite verbindt klanten dynamisch met de juiste middelen - zelfbediening of service van een medewerker - om te voldoen aan verzoeken van klanten, doelen voor klantenservice te optimaliseren en bedrijfsmiddelen efficiënt te gebruiken.

Deze missie sluit perfect aan op Nuance en is de basis van onze langdurige strategische partnerschap. Geen andere partner van Genesys biedt de mogelijkheden en expertise van Nuance. Onze kerntechnologieën zijn volledig geïntegreerd in alle Genesys IVR-platforms en onze Enterprise Services-team beschikt over een grondige kennis van Genesys IVR, het CIM-platform (Customer Interaction Management) en het ontwikkelen van de Genesys Composer-omgeving.

Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

   Nederland & België
Genesys

Choose your country.