Navigation Content

Nuance en Cisco

Technologieën en services combineren om hoogwaardige bedrijfsoplossingen te creëren die de manier waarop bedrijven met hun klanten omgaan transformeren

 

Nuance en Cisco:
Spraak in het menselijke netwerk invoeren

De zelfbedieningsoplossingen van Nuance die zijn geïnstalleerd in Cisco’s Customer Voice Portal (CVP) combineren de kracht van open standaarden met intelligente toepassingsontwikkeling en beheersoftware. Door verbeterde controle over oproepen, platformbeheer en rapportageservices te bieden, leveren Nuance en Cisco een hoogwaardige oplossing voor het contactcentrum aan ondernemingen die kan voorzien in klantenservice van wereldklasse en de klanttevredenheid en algemene winstgevendheid van het bedrijf kan verhogen.

Voor organisaties met complexe en veranderende klantenservice-operations graag tevreden, trouwe klanten willen winnen, biedt Nuance op maat gemaakte telefonische klantenserviceoplossingen waarmee intuïtieve en prettige serviceinteracties tussen bedrijven en hun klanten mogelijk worden gemaakt. In tegenstelling tot verkopers van puntoplossingen of consultancy's met een brede focus, combineert Nuance een ongekend inzicht in werkelijke klantgegevens en bewezen expertise met Cisco-klantenservicetechnologieën om intelligente klantenserviceinteracties te leveren.

  • Nuance is een gecertificeerd lid van het Cisco CVP ATP-programma
  • Cisco Unified Voice Portal combineert ondersteuning van open standaarden met intelligente toepassingsontwikkeling
  • Geavanceerde communicatiefuncties maximaliseren de productiviteit van medewerkers en contactcentra
  • Het gebruik van geavanceerde samenwerkingshulpmiddelen en rijke media leidt tot meer mogelijkheden voor up-sell en cross-sell

Cisco is de wereldwijde leider op het gebied van netwerken die transformeert hoe mensen verbinden, communiceren en samenwerken. De klantcontactoplossingen van Cisco bieden een open, strategisch platform voor het transformeren van de klantenservice van eenvoudige telefoontransacties in unieke, rijke ervaringen die kunnen worden aangepast aan de behoeften van individuele klanten.

Nuance is de wereldwijde leider op het gebied van automatiseringsoplossingen voor contactcentra waarmee tevreden, trouwe klanten kunnen worden gewonnen via spraaktechnologieën, toepassingsontwikkeling en systeemintegratie voor Cisco-spraakplatforms. We beschikken over een van de grootste teams met ontwerpers van spraakinterfaces, ontwerpers van grafische interfaces, spraakwetenschappers, oplossingsarchitecten, toepassingsontwikkelaars en systeemintegrators. Onze specifieke ervaring met het implementeren van Cisco Voice Portal en het ontwerpen in Cisco CVP Studio biedt u de mensen, het proces en de technologie die nodig zijn voor de oplossing om uw doelen voor uw contactcentrum te bereiken.

Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

   Nederland & België
Cisco

Choose your country.