Navigation Content

Oplossingen voor klantenservice voor
ziektekostenverzekering

 

Bevorder het welzijn en gemak terwijl u de kosten onder controle houdt

Nu de grote hervorming van de gezondheidszorg is goedgekeurd, heeft het verlagen van de kosten en de toegankelijkheid van gezondheidszorg een nog hogere prioriteit. Gezondheidszorgverleners staan echter voor een aantal uitdagingen om deze doelen te bereiken. Gegevens moeten worden geopend via meerdere systemen. Voorschriften betreffende beveiliging en privacy moeten worden bekeken. En de verwachtingen van consumenten wat betreft toegang tot informatie gaan verder dan wat de meeste leveranciers tegenwoordig leveren.

Investeringen in technologie drukken de kosten, verhogen de productiviteit van medewerkers en stellen leden en leveranciers in staat effectieve zelfbediening te leveren. De klantenservice wordt enorm verbeterd door services met toegevoegde waarde te verlenen en contactpunten voor klanten gelijk te trekken en transparant te maken. Nuance werkt samen met prominente gezondheidszorgverleners om te differentiëren door middel van unieke methoden voor personalisering, waarmee de beveiliging van contacten wordt verbeterd en er wordt geïnvesteerd in creatieve strategieën om te voldoen aan de behoeften van de huidige mobiele-telefoongebruikers.

 

Spannende mogelijkheden voor innovatie en kostenbesparingen

 N.com Enterprise NUCC830 HealthInsWeb

Menu's elimineren: laat bellers hun eigen woorden gebruiken
Ziektekostenverzekeringsmaatschappijen blijven echter moeite hebben met de complexiteit van hun oproepen. Leden en leveranciers gebruiken verschillende woorden om de reden van hun oproep te beschrijven. Spraakherkenning heeft de deur geopend voor verbeteringen in het ontwerp en de bruikbaarheid van zelfbediening. Met oproeprouteringsoplossingen kunnen klanten hun eigen woorden gebruiken om hoofdmenuopties te elimineren. Dit bespaart tijd op ingaande oproepen en verbetert de klantervaring drastisch.

Een gedifferentieerde ervaring voor leden aanbieden
Consumenten letten op de kleinste dingen. Stel u eens een zelfbedieningssysteem voor dat taal gebruikt die u begrijpt. Een systeem waarbij u geen letters via uw toetsenpaneel hoeft in te voeren. Of een systeem dat u vraagt welke informatie u wilt en deze proactief aan u verstrekt wanneer en hoe u dat wilt. Dergelijke contacten bestaan en Nuance heeft ze aan organisaties als die van u geleverd.

Verificatie verbeteren om aan voorschriften voor privacy en beveiliging te voldoen
Het doel van bellerverificatie is evenwicht te bereiken tussen de vereisten voor verbeterde beveiliging en een goede toegankelijkheid. Nuance heeft best-practices ontwikkeld voor een evenwicht tussen verificatie op meerdere factoren en de technologieën die dat mogelijk maken.

Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

Het geïntegreerde contactcentrum heeft veranderd hoe we zaken doen en hoe onze klanten zaken doen. Het aantal klanten dat gebruik maakt van zelfbediening is alleen al in de eerste vier maanden met 17% gestegen we scoren ook goed in onze
klantenquêtes. 
-Vicepresident van klantenservice, prominente Amerikaanse ziektekostenverzekeraar
   Nederland & België
Ziektenkostenverzekering

Choose your country.