Navigation Content

Oplossingen voor klantenservice voor
Telecommunicatie en dienstverleners

 

Transformeer de telefonische klantervaring door middel van unieke, gepersonaliseerde, kostenbesparende zelfbedieningstransacties die de veranderende behoeften van de steeds mobielere klant aanspreken.

Het wijdverspreide gebruik van mobiele apparaten transformeert de manier waarop consumenten informatie willen opvragen. Bedrijven worden uitgedaagd om een consistent hoog niveau van ondersteuning aan hun klanten te leveren, ongeacht de locatie of het tijdstip. Daarnaast kan de concurrentie tegenwoordig uit elke sector komen, aangezien veel bedrijfstakken door fusies en acquisities worden samengevoegd. Om te winnen in deze markt die steeds complexer wordt en waar de concurrentiestrijd steeds heviger wordt, moet u de kracht van uw merk via diverse kanalen vertalen.

Door onze samenwerking met 95% van de grootste telefoniebedrijven ter wereld, waaronder T-Mobile, Telstra, Telus, Qwest, Teliasonera en Austar, hebben we een klantlevenscyclus ontwikkeld voor het ontwikkelen van oplossingen. In de levenscyclus worden klanten verworven en verzorgd, er wordt een band met ze opgebouwd en ze ondergaan upsell terwijl de focus ligt op het optimaliseren van belangrijke prestatiemetrieken van de telefoniebedrijven. Vanaf het moment dat een consument een service selecteert en voor de eerste keer naar de klantenservice belt, beschikt Nuance over producten die elke stap van de klantervaring kunnen verbeteren.

 

Spannende mogelijkheden voor innovatie en kostenbesparingen

N.com Enterprise NUCC830 TelecomWeb

Klantinteracties vereenvoudigen
Nuance maakt complexe zelfbedieningsinteracties eenvoudig en intuïtief voor consumenten. De ervaring die we bieden wordt vertaald in merkentrouw, verlaagde kosten en verhoogde upsell-activiteit, omdat dit relevant en persoonlijk aanvoelt voor de consument.

Profiteer van de unieke interactiemogelijkheden die beschikbaar zijn via de mobiele telefoon
Mobiele telefoons bieden mogelijkheden voor kostenbesparingen en een verbeterde klantervaring. Onderschep oproepen door toepassingen op het mobiele apparaat aan te bieden. Gebruik het telefoonnummer om ingaande bellers te identificeren. Personaliseer uitgaande interacties door middel van tijdige en relevante tekstberichten.

Personaliseer interacties voor een gedifferentieerde klantervaring
Stel u eens een zelfbedieningsinteractie voor waarin het systeem onthoudt waarover u eerder hebt gebeld en de volgende keer dat u belt deze optie proactief aanbiedt. En wat dacht u van een systeem dat u met uw naam begroet? Of een systeem dat informatie aan u doorgeeft wanneer en hoe u dat wilt, zodat u niet actief uw account in de gaten hoeft te houden? Dergelijke contacten bestaan en Nuance heeft ze aan organisaties als die van u geleverd.

Elimineer menu's om het aantal verkeerde routeringen te verlagen: laat bellers hun eigen woorden gebruiken
Met oproeprouteringsoplossingen kunnen klanten hun eigen woorden gebruiken om hoofdmenuopties te elimineren. Dit bespaart tijd op ingaande oproepen en verbetert de klantervaring drastisch.

Verbeter de verificatie om meer bellers de zelfbediening te laten gebruiken
De verificatie van bellers is een delicaat evenwicht tussen gebruiken wat u over de beller weet en het verzamelen van identificerende informatie over de beller. Het vereist geïntegreerde systemen, slimme bedrijfsregels en intelligent ontwerp. Nuance heeft best-practices ontwikkeld voor het evenwicht aanbrengen in gespreksontwerp en heeft expertise over systeemintegratie en de technologieën die dit laten werken.

Contact

Heb u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

   Nederland & België
Telco en dienstverlener

Choose your country.