Navigation Content

Oplossingen voor klantenservice
voor uw branche

Extra focus op branche

Nuance levert al meer dan 20 jaar klantencontactoplossingen aan staat-, lokale en federale overheden, eigendom- en ongevallenverzekering, levens- en pensioensvoorzieningen, detailhandel en reis- en gastvrijheidsbedrijven. Elke branche heeft te maken met unieke klantbehoeften. Nuance kan u helpen verwachtingen te overtreffen en uw servicekosten effectief te differentiëren


Transformeer uw klantervaring aan de telefoon met unieke, gepersonaliseerde, uiterst veilige interacties

Door de enorme toename van het mobiele-telefoonverbruik stijgen ook de verwachtingen van klanten voor nog meer draagbare toegang op het juiste moment tot informatie en services. Het concept van overal en altijd wordt naar een geheel nieuw niveau getild. De huidige consumenten vinden dat ze het recht hebben op geweldige service op hun voorwaarden. De uitdaging voor u is klantenservice te verlenen die aan hun verwachtingen voldoet. Organisaties zoals die van u kunnen pas succesvol zijn wanneer ze strategisch investeren in klantenservice.

Nuance vertrouwt op het inzicht in de manier waarop consumenten willen communiceren en brengt evenwicht aan tussen die dynamiek en uw unieke bedrijfsdoelen om op rendabele wijze gedifferentieerde service te leveren. Of het nu gaat om het proactief verstrekken van informatie over claims, het vergemakkelijken van reizen met duidelijke, informatieve communicatie of het gebruikmaken van de mobiele telefoon voor mensen die in detailhandels winkelen: Nuance geeft u een voorsprong op de concurrentie met innovatieve en rendabele klantenservice.

 

Geweldige mogelijkheden voor innovatie en kostenbesparingen

De klantenservice wordt enorm verbeterd door services met toegevoegde waarde te verlenen en contactpunten voor klanten gelijk te trekken en transparant te maken. Dit kan worden bereikt door contactcentra te optimaliseren en geïntegreerde klantcontactoplossingen te implementeren. Er zijn mogelijkheden om te differentiëren door middel van unieke methoden voor personalisering waarmee de beveiliging van interacties wordt verbeterd en wordt geïnvesteerd in creatieve strategieën om te voldoen aan de behoeften van de huidige mobiele-telefoongebruikers.

 

Menu's elimineren: laat bellers hun eigen woorden gebruiken
Met de oproeprouteringsoplossingen van Nuance kunnen klanten hun eigen woorden gebruiken om hoofdmenuopties te elimineren. Dit bespaart tijd op ingaande oproepen en verbetert de klantervaring drastisch.

Verbeter de bruikbaarheid om meer bellers de zelfbediening te laten gebruiken
Toetsenblokken op mobiele telefoons worden steeds kleiner en verdwijnen zelfs. Een 'touchtone'-interface wordt steeds meer een uitdaging voor bellers. Bedrijven moeten relevante strategieën afstemmen op zelfbediening waarin rekening wordt gehouden met de behoeften van de huidige bellers. Spraaktechnologieën bieden mogelijkheden om automatiseringssnelheden en klanttevredenheid te verbeteren.

Personaliseer interacties voor een gedifferentieerde klantervaring
Stel u eens een zelfbedieningsinteractie voor die weet welke accounts u hebt en welke niet en u alleen keuzes aanbiedt die relevant zijn voor uw profiel. Stel u eens een systeem voor dat onthoudt waarover u eerder hebt gebeld en de volgende keer dat u belt deze optie proactief aanbiedt. En wat dacht u van een systeem dat u met uw naam begroet? Of een systeem dat informatie aan u doorgeeft wanneer en hoe u dat wilt, zodat u niet actief uw account in de gaten hoeft te houden? Dergelijke contacten bestaan en Nuance heeft ze aan organisaties als die van u geleverd.

Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

   Nederland & België
Overig

Choose your country.