Navigation Content

Oplossingen voor de branche

Oplossingen voor contactcentrum op maat voor u gemaakt

Nuance heeft meer dan 20 jaar diepgaande industrie-ervaring en inzicht in hoe consumenten via de telefoon contact willen hebben met een klantenservice. Het is onze visie om voor elke klantinteractie met uw organisatie een gedifferentieerde service op kostenbesparende wijze te leveren.

Nuance-oplossingen voor uw bedrijfstak

Financiële diensten

N.com Enterprise NUCC850 Financial Services

Nuance helpt financiële instellingen innovatieve, gedifferentieerde en kosteneffectieve strategieën voor klantenservice te leveren. Onze ervaring met 14 van de top 15 banken in de V.S. geeft ons een uniek inzicht in consumentenvoorkeuren voor zelfbediening. We maken gebruik van dit inzicht om oplossingen te leveren die aan de veranderende behoeften van de huidige consumenten voldoen.

Ziektekostenverzekering

N.com Entrprise NUCC850 Health

Gezien het feit dat de VS een aanzienlijke hervorming van de gezondheidszorg heeft goedgekeurd, bereiden de ziektekostenverzekeraars zich voor op drastische veranderingen. Verlaging van kosten en de toegankelijkheid van de gezondheidszorg blijft een hoge prioriteit. Het verlenen van een meer concurrerende service is een must. Nuance helpt consistente multi-channel klantenservice via de telefoon, het web en medewerkers te verlenen.
Telecommunicatie en dienstverleners

N.com Enterprise NUCC850 Telco

Nuance is al meer dan 10 jaar een strategische partner voor toonaangevende telecommunicatieleveranciers en serviceverleners. Onze rol is tegenwoordig zelfs nog crucialer. Nu het gebruik van mobiele telefoons als een raket omhoog schiet, verwachten consumenten een consistente, handige en innovatieve klantenervaring 24x7 via elk kanaal. Nuance bevindt zich in een unieke positie om u te helpen.

Nutsvoorzieningen

N.com Enterprise NUCC850 Utilities

Smart Grid-toepassingen transformeren de manier waarop nutsvoorzieningenbedrijven service verlenen aan hun klanten, waardoor ze hun factuursystemen, gegevensbeheer en klantinteractiestrategieën evalueren om kosten te besparen en op betrouwbare wijze elektriciteit en gas te leveren.
Extra focus op branche

N.com VerticleIndustrySolutions Thumb

Nuance levert al meer dan 20 jaar klantencontactoplossingen aan staat-, lokale en federale overheden, eigendom- en ongevallenverzekering, levens- en pensioensvoorzieningen, detailhandel en reis- en gastvrijheidsbedrijven. Elke bedrijfstak heeft te maken met unieke klantbehoeften. Nuance kan u helpen verwachtingen te overtreffen en uw servicekosten effectief te differentiëren.

Extra branche-expertise

Meer informatie over Nuance's contactcentrumoplossingen

   Nederland & België
Oplossingen voor verticale industrie

Choose your country.