Navigation Content

Oplossingen voor klantenservice voor
financiële dienstverlening

 

Detailhandelbanken en creditcardleveranciers hebben consistent vooraan gestaan bij technologische innovatie. In veel bedrijfstakken wordt deze groep als de leiders op het gebied van klantenservice beschouwd. Tegenwoordig hebben financiële dienstverleners te maken met een aantal nieuwe uitdagingen, waaronder het herstellen van hun imago en het terugwinnen van het consumentenvertrouwen in de branche. Organisaties als die van u kunnen pas succesvol zijn wanneer ze strategisch investeren in klantenservice.

De klantenservice wordt enorm verbeterd door services met toegevoegde waarde te verlenen en contactpunten voor klanten gelijk te trekken en transparant te maken. Dit kan worden bereikt door contactcentra te optimaliseren en geïntegreerde klantcontactoplossingen te implementeren. Er zijn mogelijkheden om te differentiëren door middel van unieke methoden voor personalisering, waarmee de beveiliging van contacten er wordt verbeterd en wordt geïnvesteerd in creatieve strategieën om te voldoen aan de behoeften van de huidige mobiele-telefoongebruikers.

Nuance ondersteunt 14 van de top-15 banken om deze doelen te halen. Samen houden we de financiële dienstverlening in de frontlinie van innovatieve en kostenbesparende klantenservice.

 

Spannende mogelijkheden voor innovatie en kostenbesparingen

N.com Enterprise NUCC830 BankingWeb

Verbeter de verificatie om meer bellers de zelfbediening te laten gebruiken
Het doel van bellers verifiëren is evenwicht te creëren tussen de behoefte van de klant aan verbeterde beveiliging en snelle toegankelijkheid. Nu fraude steeds vaker voorkomt, blijft dit debat oplaaien. Als er te veel vragen worden gesteld, hangen bellers bij zelfbediening op. Als te weinig vragen worden gesteld, komt fraude vaker voor. Nuance heeft best-practices voor u ontwikkeld voor een evenwicht tussen verificatie op meerdere factoren en de technologieën die dat mogelijk maken.

Menu's elimineren: laat bellers hun eigen woorden gebruiken
Detailhandelbankieren heeft enorm veel baat gehad bij zelfbedieningssystemen met het gebruik van touchtone-technologie. Spraakherkenning heeft de deur naar nog meer verbeteringen geopend. Met de oproeprouteringsoplossingen van Nuance kunnen klanten hun eigen woorden gebruiken om hoofdmenuopties te elimineren. Dit bespaart tijd op ingaande oproepen en verbetert de klantervaring drastisch.

Personaliseer interacties voor een gedifferentieerde klantervaring
Stel u eens een zelfbedieningscontact voor die weet welke accounts u hebt en welke niet, en u alleen keuzes aanbiedt die relevant zijn voor uw profiel. Stel u eens een interactie met een systeem voor dat onthoudt waarover u eerder hebt gebeld en de volgende keer dat u belt deze optie proactief aanbiedt. En wat dacht u van een systeem dat u met uw naam begroet? Of een systeem dat informatie aan u doorgeeft wanneer en hoe u dat wilt, zodat u niet actief uw account in de gaten hoeft te houden? Dergelijke contacten bestaan en Nuance heeft ze aan organisaties als die van u geleverd.
 

 

Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

   Nederland & België
Financiële diensten

Choose your country.