Navigation Content

Nuance Call Intercept

Transformeer elke oproep aan de mobiele klantenservice in een prettige, visuele zelfbedieningservaring

Er is een grote golfbeweging te zien. Kijk maar eens om u heen. Hoeveel mensen hebben een mobiele telefoon? Smartphones? Heel veel.

Klanten zijn tegenwoordig mobiel en verwachten service op elk moment, overal. Ze downloaden verbluffende veel mobiele apps. De gemiddelde mobiele gebruiker downloadt 40 apps. Binnen een maand zijn de meeste echter alweer vergeten. Daarnaast bellen mobiele klanten nog steeds een callcentrum voor klantenservice. Als u een mobiele app hebt ontwikkeld voor uw bedrijf, moet het verbruik centraal staan en niet alleen het aantal downloads. Nuance kan u helpen.

Nuance Call Intercept transformeert elke oproep aan de klantenservice in een prettige, visuele zelfbedieningservaring De gepatenteerde Call Intercept-oplossing van Nuance is reeds bewezen in de telecommunicatie-industrie en lost het probleem van ‘vindbaarheid’ op voor zakelijke mobiele apps. Call Intercept fungeert als een herinnering aan de klant door simpelweg een bestaande mobiele app van het bedrijf te starten na een oproep naar de klantenservice vanaf een mobiel apparaat. De beller krijgt de optie door te gaan met de zelfbedieningstoepassing of om direct met een medewerker te spreken.
  

Belangrijkste productkenmerken:
 
 

  • Verhoogt het gebruik van uw mobiele app
  • Elimineert dure oproepen aan het callcentrum door zelfbediening via de mobiele app aan te moedigen

Call Intercept is momenteel beschikbaar voor android-apps, maar zal beschikbaar worden gemaakt voor andere mobiele besturingssystemen om consumenten in het gehele mobiele ecosysteem de keuze en het gemak te bieden van innovatieve zelfbediening.

Wilt u meer informatie over Call Intercept en andere producten van Nuance Mobile Advantage? E-mail ons via mobileadvantage@nuance.com.

Nuance Call Intercept Screen Shot

 

 

 

 

 

Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

   Nederland & België
Oproeponderbreking

Choose your country.