Navigation Content

Oplossingen voor mobiele klantenservice

Oplossingen voor mobiele klantenservice

We naderen een omslagpunt. Ruim een derde van consumenten gebruikt regelmatig een mobiele telefoon om contact op te nemen met een klantenservice en dat aantal groeit snel. Mobiele klanten verwachten dat ze altijd en overal geholpen kunnen worden en directe toegang hebben tot veel verschillende gegevens. Welke strategie hebt u om mobiele klanten te geven wat ze willen? Ontdek hoe de oplossingen van Nuance voor mobiele klantenservice u kunnen helpen:

Nina™: de virtuele assistent voor mobiele klantenservice

Nina (Nuance Interactive Natural Assistant) tovert smartphones om in spraakgestuurde klantenserviceassistenten en maakt zo onovertroffen dienstverlening aan mobiele klanten mogelijk.

Meer informatie over Nina

Mobile VocalPassword™

Mobile VocalPassword is een verificatieoplossing op basis van stembiometrie, die smartphonegebruikers een eenvoudige maar veilige verificatie via een app biedt.

Meer informatie over Mobile VocalPassword
Nuance Call Intercept

Nuance Call Intercept verbetert de vindbaarheid van uw applicatie en het hergebruik door gekozen klantenservicenummers te onderscheppen en, direct op de smartphone van een klant, een intuïtieve zelfbedieningsapplicatie te lanceren.

Meer informatie over Call Intercept

Innovatie voor mobiele klantenservice

Blijf op de hoogte! Regelmatig brengen we nieuwe producten voor mobiele klantenservice uit, waarin we de deskundigheid, technologieën en innovaties van Nuance samenbrengen voor onovertroffen mobiel gebruiksgemak waar klanten warm voor lopen.

Wilt u meer informatie? Stuur een e-mail naar mobileadvantage@nuance.com.
 
   Nederland & België
Nuance Mobile Advantage

Choose your country.