Navigation Content

Video's

In deze video's delen klanten van Nuance hun visie op klantenservice, hun samenwerking met Nuance en de resultaten die ze hebben behaald.  


Video van klant

UMB: Leer meer over hoe Nuance UMB helpt een gepersonaliseerde klantervaring te bieden, de operationele impact van een spraakzelfbedieningsservice (UMB heeft IVR-gehalte met 40% verhoogd!) en hoe ze de waarde en impact van het contactcentrum binnen hun organisatie hebben aangetoond. 

UMB video thumbnail


Amtrak: luister naar Amtraks visie voor hun contactcentrum, hoe spraakautomatisering hun klantenservice heeft getransformeerd en hoe hun 10-jarige partnerschap met Nuance de klantervaring en bedrijfsvoering heeft beïnvloed.
Bekijk de video

BB&T: luister naar wat BB&T vertelt over hun doel de perfecte klantervaring te bieden, hoe ze betrokken raakten bij Nuance en de voordelen die de relatie oplevert.
Bekijk de video

Blue Cross and Blue Shield of Minnesota: leer meer over de visie van Blue Cross and Blue Shield of Minnesota voor klantenservice en hoe Nuance een cruciale rol speelt in het definiëren van hun multi-channel strategie en hen helpt innovatieve en intuïtieve zelfbedieningssystemen toe te passen.
Bekijk de video

Bright House Networks: luister naar hoe het zelfbedieningssysteem gebaseerd op natuurlijke taal van Bright House Networks hun "IVR aan steroïden bracht” en meer over hun ervaring met Nuance.
Bekijk de video

Commerce Bank: leer meer over hoe Nuance manieren heeft gevonden om de zelfbedieningstoepassingen met touchtone te verbeteren en de resultaten die ze tot nu toe hebben behaald.
Bekijk de video

Deluxe: luister naar wat de klantenservicedoelen van Deluxe zijn en waarom Nuance zo´n cruciaal onderdeel van hun klantenservicestrategie is.
Bekijk de video

T-Mobile: leer meer over hoe T-Mobile Nuance Mobile Care gebruikt, de impact hiervan op hun klantenservicestrategie en hun gedachten over de toekomst voor mobiele service in de telecommunicatiesector.
Bekijk de video

Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

 

   Nederland & België
Klantenvideo's

Choose your country.