Navigation Content

Nuance Vocalizer

Uw complete spraak-outputengine

Nuance Vocalizer is de complete spraak-outputengine die naadloze gesprekken biedt, zodat u uw klanten alles kunt vertellen wat ze moeten weten. Vocalizer is gebouwd op een basis van onderzoek en expertise en wordt over de hele wereld gebruikt in meer dan 40 verschillende talen. Het systeem verwerkt al uw toepassingsaudio, zowel uit uw bibliotheek met statische tekstopnamen als door het genereren van dynamische teksten door middel van tekst-naar-spraak (TTS)-technologie. Door uw ontwikkelaars te voorzien van één bron voor alle audio-output, combineert Vocalizer door de computer gegenereerde en opgenomen audio, zodat u nog meer kunt automatiseren, uw klantervaring kunt verbeteren en op implementatie- en bedrijfskosten kunt besparen.

Voordelen van Nuance Vocalizer

  • Onnodige doorverbindingen vermijden
  • Meer oproepen automatiseren
  • Ontwikkeling van toepassingen vereenvoudigen
  • Gebruik uw bestaande infrastructuur – of maak gebruik van onze infrastructuur
  • Volledige controle nemen over uw opnamen

Onnodige doorverbindingen vermijden
Soms heeft een beller dynamische informatie nodig die lastig vooraf is op te nemen, zoals namen, adressen of informatie uit een database. Vocalizer’s tekst-naar-spraakfuncties kunnen die informatie voorlezen als onderdeel van een geautomatiseerd systeem, zodat de beller niet hoeft te worden doorverbonden met een medewerker om de taak te voltooien.

Meer oproepen automatiseren
Onderzoek heeft uitgewezen dat het waarschijnlijker is dat bellers een geautomatiseerde oproep afronden wanneer informatie zoals namen en adressen duidelijk worden voorgelezen door één stem. Bellers die aan elkaar geregen teksten horen met meerdere stemmen met een slechtere kwaliteit tekst-naar-spraak, worden afgeleid door de verschillende stemmen en zullen eerder ophangen.

Ontwikkeling van toepassingen vereenvoudigen
Huidige toepassingsontwikkelaars houden handmatig een verwarrende lijst met geluidsclips bij. Met Vocalizer levert u de voor te lezen tekst en Vocalizer haalt teksten uit uw bibliotheek met opgenomen teksten om de audio-output samen te stellen. Indien Vocalizer geen volledige opname van de aangevraagde tekst kan vinden, wordt een hoogwaardige tekst-naar-spraak gegenereerd en naadloos gecombineerd met gedeeltelijke teksten uit uw bibliotheek.

Gebruik uw bestaande infrastructuur of maak gebruik van onze infrastructuur
Aangezien Nuance Vocalizer industrienormen ondersteunt, kan het op alle platforms worden uitgevoerd. Als u liever ons het werk voor u laat doen, kunt u onze volledige hosted oplossing gebruiken.

Volledige controle nemen over uw opnamen
Werk regelmatig afgespeelde teksten bij, pas uitspraken van woorden aan en stel zorgvuldig uw teksten samen met hulpmiddelen van Vocalizer Studio.

Voor meer bescheiden spraakoutputbehoeften: Vocalizer Basic
Als uw behoeften voor dynamische spraakoutput beperkt zijn tot contexten zoals telefoonnummers en geldbedragen, dan kanVocalizer Basic hoge kwaliteit en gebruiksgemak met meer kostenbesparing leveren

Contentdownloads
Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

Combineer naadloos statische en dynamische opdrachten, zodat u uw klanten alles kunt vertellen wat ze moeten weten. 
   Nederland & België
Nuance Vocalizer

Choose your country.