Navigation Content

Nuance Recognizer

 

Automatische spraakherkenning (ASR) als fundament voor spraakgestuurde automatisering van het contactcentrum

Met Nuance Recognizer zorgt u voor een ongeëvenaarde klantenservice terwijl de kosten van uw self-servicesysteem beheersbaar blijven. Nuance Recognizer is software die de kern vormt van onze automatiseringsoplossingen voor contactcentra. De tiende generatie van onze engine voor automatische spraakherkenning (ASR) bouwt voort op jarenlange ervaring met zes uiteenlopende productlijnen en wordt overal ter wereld in meer dan 84 verschillende talen gebruikt. Deze software biedt de hoogst mogelijke herkenningsnauwkeurigheid in de branche. En dat terwijl gesprekken op een uiterst natuurlijke manier verlopen, wat resulteert in een grotere tevredenheid van klanten over de interactie met het self-servicesysteem.

 

Voordelen van Nuance Recognizer

Geld besparen door gesprekken te automatiseren
Spraakgestuurde self-servicesystemen kunnen vragen beantwoorden, bestellingen opnemen en betalingen innen. U bespaart geld omdat steeds terugkerende taken door het systeem worden afgehandeld. Verder wordt met spraakherkenning datgene geautomatiseerd wat met een druktoetstelefoon niet mogelijk is. Het verzamelen van namen en adressen. Voorkomen dat een keuze moet worden gemaakt uit een lange lijst met opties. Handsfree bellers van dienst zijn. Verkoopmedewerkers kunnen hun aandacht volledig besteden aan klanten die wel persoonlijk met iemand willen spreken.

Nuance Recognizer levert uitstekende prestaties, zelfs in moeilijke omstandigheden, zoals een lawaaierige omgeving, mobiele bellers, gesprekken via internet of bellers die met een accent, een dialect of in een andere taal spreken. De software leert van fouten en past zichzelf automatisch aan om in de loop der tijd steeds beter te presteren.

Begrijpen wat de beller bedoelt
Mensen zeggen soms rare dingen wanneer ze met een spraaksysteem in gesprek zijn. Ze vergeten dat ze niet een persoon aan de lijn hebben. Ze maken fouten die ze zelf verbeteren, en dat soms meerdere keren na elkaar. Ze geven niet altijd antwoord op de gestelde vraag.

Nuance Recognizer is niet in staat om elk antwoord af te handelen, maar u staat ervan te kijken hoe adequaat de uiteenlopende reacties van bellers worden geïnterpreteerd. Dit komt door natuurlijke spraaktechnologieën zoals SmartListener en SpeakFreely en de conversatieflows die in de Nuance Dialog Modules zijn gedefinieerd.

Uw prestaties analyseren
Wie is er aan de lijn en hoe kunt u deze gesprekken beter afhandelen? Nuance Recognizer biedt rapportage- en analysefuncties waarmee u het product optimaal kunt benutten.

Uw eigen infrastructuur optimaal benutten – of die van ons gebruiken
Nuance Recognizer ondersteunt industriestandaarden en is daarom compatibel met alle belangrijke IVR-platforms. Wij leveren zelfs een eigen Management Station. Desgewenst kunt u ons ook al het werk voor u laten doen door gebruik te maken van onze volledig gehoste oplossing.

Contact met ons opnemen

Heeft u een vraag? Wilt u meer informatie?

Contact met ons opnemen

Nuance speelt in op de steeds hogere eisen die de markt stelt. Terugdringen van het aantal fouten blijft welkom, dat is natuurlijk niet veranderd. 
-Judith Markowitz, directeur van Judith Markowitz Consultants
   Nederland & België
Nuance Recognizer

Choose your country.