Navigation Content

Call Steering Solutions

 

Natuurlijke taaltechnologie voor uw nauwkeurige en rendabele routeringsoplossing

Zelfbedieningssystemen, met name touchtone-systemen, hebben vaak ingewikkelde menu's. Hierdoor worden veel oproepen verkeerd gerouteerd en hebben klanten een slechte ervaring. Het doorverbinden van verkeerd gerouteerde bellers kost tijd en het frustreert de klanten. Onze Call Steering oplossing biedt nauwkeurige, kostenbesparende routering vanaf één toegangspunt. Een Call Steering oplossing vraagt bellers “Wat kan ik voor u doen?” en laat hen in hun eigen woorden het probleem beschrijven. Vervolgens worden ze in één stap gerouteerd naar de juiste zelfbedieningstoepassing of medewerker.

Met Call Steering kunnen al uw inbound oproepen worden doorverbonden. U krijgt uiteenlopende verzoeken, zoals “Ja, ik heb een vraag over mijn afschrift” of “Ik wil graag, uhm, mijn account wijzigen.” Vervolgens bepaalt onze SpeakFreely-technologie de bedoeling van de beller. Als de bedoeling vaag is of meer informatie vereist voordat de oproep wordt gerouteerd, kan het systeem de beller vragen stellen voor meer verduidelijking. Contactcentra kunnen jaarlijks duizenden euro's besparen door hun bestaande touchtone- of spraakgestuurde IVR-systeem bij te werken met een Call steering oplossing.

 

Voordelen van Call Steering

  • Nauwkeurige, kostenbesparende routering d.m.v. spraakherkenning
  • Meerdere telefoonnummers consolideren
  • Uw bellerervaringen verbeteren
  • Kosten van contactcentra verlagen
  • Betrouwbare, bewezen technologie

N.com Entrprise NUCC826 CallSteering

Nauwkeurige, kostenbesparende Call steering
Met routering op basis van spraakherkenning worden uw klanten correct doorverbonden in minder stappen dan bij andere methoden voor routering. We vertrouwen op beproefde technieken, zoals verduidelijking van dialogen, snelkoppelingen naar vaak aangevraagde submenu´s en grondig geteste herstelstrategieën om de beste ervaring voor bellers te garanderen.

Meerdere telefoonnummers consolideren
“Welk nummer moet ik bellen?” Een Call Steering toepassing kan fungeren als centraal contactpunt voor meerdere contactcentra met aparte telefoonnummers voor klantenservice.

Uw bellerervaringen verbeteren
U levert een geweldige klantenservice door complexe touchtone-menu's te elimineren en bellers hun vraag in hun eigen woorden te laten formuleren.

Kosten van contactcentra verlagen
Een Call steering systeem kan de kosten van een contactcentrum verlagen door de oproepduur te verkorten, het aantal verkeerd gerouteerde oproepen te verminderen en uw totale automatisering van oproepen te vergroten.

Betrouwbare, bewezen technologie
Onze Call Steering oplossingen vertrouwen op Nuance Recognizer, de toonaangevende herkenningssoftware voor netwerkspraak. De oplossingen zijn gecertificeerd voor gebruik met toonaangevende Interactive Voice Response (IVR) -platformleveranciers. We hebben ook hulpmiddelen en technieken ontwikkeld om het ontwerp- en toepassingsproces te versnellen, van manieren om automatische code te genereren tot configuratie- en beheerhulpmiddelen. We gebruiken onze domeinexpertise om de implementatie te versnellen en voor specifieke branches te testen.

Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

Een Call steering oplossing biedt nauwkeurige, kostenbesparende routering vanuit één toegangspunt. 
   Nederland & België
Spraakrouteren

Choose your country.