Navigation Content

Natuurlijke taal

 

Technologie waarmee de zelfbedieningservaring van uw bellers wordt verbeterd en de mate van automatisering wordt verhoogd

Soms kunnen bellers een spraakgestuurd zelfbedieningssysteem verrassen door dingen te zeggen die niet in de voorgeprogrammeerde lijst met verwachte antwoorden voorkomen. Natuurlijke taaltechnologieën leren uw zelfbedieningsspraaksysteem vergevingsgezinder te zijn en meer antwoorden van bellers te begrijpen. Als gevolg hiervan hebben uw bellers een betere ervaring en zal het waarschijnlijker zijn dat ze hun taak binnen uw geautomatiseerde systeem voltooien.

SmartListener

N.com SmartListener Thumb

Bellers zeggen vaak extra zinnen, zoals ‘Uh, denk ik’ of ‘Ja, dat wil ik’. Uw spraaksysteem moet deze onverwachte toevoegingen aan antwoorden interpreteren om een geweldige gebruikerservaring te bieden. Met SmartListener hoeven uw ontwerpers niet alles van te voren te voorspellen.

Meer informatie

Nuance-dialoogmodules

N.com DialogModules Thumb

Na verloop van tijd hebben Nuance’s UI-ontwerpers de beste manieren geleerd om natuurlijke taaltechnologieën toe te passen. Nuance-dialoogmodules zijn gespecialiseerde bouwstenen die deze natuurlijke taaltechnologieën gebruiken om bellers door veelvoorkomende taken te leiden.

Meer informatie
Call Steering

N.com CallSteering Thumb

Het doorverbinden van verkeerde gerouteerde bellers kost tijd en frustreert de klanten. Een Call Steering oplossing vraagt bellers “Wat kan ik voor u doen?” en gebruikt SpeakFreely-technologie om bellers te routeren naar de juiste zelfbedieningstoepassing of medewerker in één stap.

Meer informatie

Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

   Nederland & België
Natuurlijke taal

Choose your country.