Navigation Content

Zelfbedieningsautomatisering

 

Een uitstekende klantenservice aanbieden via spraakgestuurde zelfbediening

Vertrouw op onze spraakgestuurde zelfbedieningsoplossingen, een combinatie van technologieën en services, om breed uiteenlopende klantinteracties te automatiseren. Met zelfbedieningssystemen met spraakherkenning kunt u uw bedrijfskosten en manuren verminderen zonder aan de kwaliteit van de klantenservice in te leveren.

Spraakinput met Nuance Recognizer

N.com Recognizer Thumb

Nuance Recognizer is de basis van onze geautomatiseerde spraaktoepassingen. Met Nuance Recognizer kunt u een continu hoogwaardige klantenservice bieden terwijl het bindingspercentage van het zelfbedieningssysteem toeneemt.

Details over Nuance Recognizer

Audio-output met Nuance Vocalizer

N.com Vocalizer Thumb

Nuance Vocalizer is onze spraakoutputengine. Computergegenereerde en opgenomen audio worden naadloos gecombineerd, zodat u meer soorten oproepen kunt automatiseren, de zelfbedieningservaring van uw bellers kunt verbeteren en op implementatie- en bedrijfskosten kunt besparen.

Overzicht van Vocalizer-producten
Natuurlijke taaltechnologieën

N.com NaturalLanguage Thumb

Natuurlijke taaltechnologieën leren uw zelfbedieningsspraaksysteem vergevingsgezinder te zijn en meer antwoorden van bellers te begrijpen. Als gevolg hiervan hebben uw bellers een betere ervaring en zal het waarschijnlijker zijn dat ze hun taak binnen uw geautomatiseerde systeem voltooien.

Overzicht van natuurlijke taaltechnologieën

Nuance-dialoogmodules

N.com DialogModules Thumb

Onze voorverpakte bouwstenen voor spraaktoepassingen zijn gebaseerd op onze beste technologie en het werk van onze Professional Services-teams. Met de ingebouwde ervaring zal uw VUI-ontwerp (Voice User Interface) worden verbeterd en de ontwikkeling van uw toepassing sneller verlopen.

Overzicht van Nuance-dialoogmodules
Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

   Nederland & België
Zelfbedieningsautomatisering

Choose your country.