Navigation Content

Nuance geavanceerde dialoogmodules

 

Gespecialiseerde bouwstenen voor complexe gegevensverzamelingstaken in uw spraaktoepassing

Nuance-dialoogmodules zijn voorverpakte, herbruikbare en zeer aanpasbare bouwstenen voor VoiceXML-spraaktoepassingen die de ingebouwde ervaring van ons Professional Services-team vormen. Geavanceerde dialoogmodules gebruiken meerdere stappen en verfijnde technieken om meer gecompliceerde verzamelingstaken uit te voeren, zoals een volledige naam of e-mailadres. De modules worden apart gelicenseerd.

Spellingsdialoogmodule

N.com DialogModules Thumb 4

Het herkennen van alfanumerieke tekenreeksen is een uitdaging, aangezien zoveel letters en cijfers hetzelfde klinken. Deze module maakt gebruik van dialoogtechnieken, zoals afbreken, corrigeren en opnieuw uitlijnen om de verzamelingstaak in kleinere stappen onder te verdelen.

  

E-maildialoogmodule

N.com DialogModules Thumb

E-mailadressen zijn een meer specifieke spellingsuitdaging. Als deze module het e-mailadres niet direct herkent, wordt de taak gesplitst in informatie voor en na het @-teken door middel van technieken uit de spellingsdialoogmodule.

  
Naamdialoogmodule

N.com DialogModules Thumb 3

Door middel van een database met een miljoen namen uit censusgegevens en andere bronnen, verzamelt deze module voor- en achternamen afzonderlijk. De beller kan ook zijn of haar naam spellen om uw slagingspercentage te verhogen. Beschikbaar voor bepaalde landen.

  

Adresdialoogmodule

N.com DialogModules Thumb 2

Door middel van een adresdatabase verzamelt deze module informatie over woonplaats/provincie, postcode en adres. De module begrijpt alfanumerieke huisnummers, zoals 32-B. U kunt ook een abonnement nemen om maandelijkse updates te ontvangen. Beschikbaar voor bepaalde landen.

  
Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

   Nederland & België
Geavanceerde dialoogmodules

Choose your country.