Navigation Content

Nuance Verifier

 

Voice Biometrics-software voor het bieden van nauwkeurige bellerverificatie voor veilige transacties

Nuance Verifier is spraakverificatiesoftware waarmee u veilige toegang kunt bieden tot gevoelige informatie via de telefoon door individuele spraakafdrukken te maken om uw bellers te verifiëren aan de hand van de kenmerken van hun stem. Nadat ze zijn ingeschreven, kunnen uw klanten hun stem gebruiken om hun identiteit te bewijzen vanaf een willekeurige telefoon op elk moment, ook in rumoerige, draadloze of handenvrij-omgevingen.

Nuance Verifier leunt op jarenlange onderzoek- en toepassingservaring van Nuance in spraakbiometrie voor het voorzien in een hoge mate van nauwkeurigheid en beveiliging voor applicaties. Het werkt nog beter in combinatie met andere beveiligingsmethoden om verificatie op meerdere factoren te bereiken. Met Nuance Verifier kunt u de klanttevredenheid verbeteren door handige toegang tot belangrijke geautomatiseerde spraakoplossingen, waaronder financiële en detailhandeltransacties en accountmanagement, toegang tot persoonlijke gegevens, timemanagement, opnieuw instellen van PIN-codes en toegang tot voordelen.

 

Kenmerken van Nuance Verifier

  • Integratie met IVR-platforms, back-end bedrijfssystemen en databases
  • Brengt evenwicht tussen uw behoeften voor zowel een verbeterde gebruikerservaring als een betere beveiliging
  • Ontworpen voor verificatie op meerdere factoren met een flexibele selectie van referenties
  • Profiteer van verificatie voor inschrijving en meldingsmodules voor na de inschrijving

 N.com Enterprise NUCC822

Hoe spraakverificatie werkt
Uw bellers nemen deel aan een kort, eenmalig inschrijvingsproces waarin ze verschillende vragen beantwoorden. Nuance Verifier legt hun spraakafdruk vast en slaat deze op in gecodeerde bestanden waarin de kenmerken van hun stem worden beschreven. Wanneer een beller later toegang krijgt tot uw toepassing, vergelijkt Nuance Verifier de stem van de beller met de spraakafdrukken in het bestand. Als een overeenkomst wordt gevonden, krijgt de beller toegang tot het systeem. Nuance Verifier zelf is taalonafhankelijk en heeft geen spraakherkenning nodig om de identiteit van de beller te identificeren.

Hoe verificatie op meerdere factoren werkt
Het gebruik van twee of meer factoren (iets dat eigendom is van de gebruiker, iets dat de gebruiker weet en/of iets dat de gebruiker is) is een belangrijke bescherming tegen toenemende bedreigingen van beveiligingsaanvallen. Uw bellers zijn al gewend hun identiteit te bewijzen met een telefoonnummer of rekeningnummer. Terwijl Automatic Speech Recognition (ASR) wordt gebruikt om het nummer te herkennen, kan Nuance Verifier tegelijkertijd een spraakafdrukscore genereren. Voor de tweede verificatiefactor kan het systeem nog een kennisvraag stellen, zoals een geboortedatum of een jubileum. Een verificatie op meerdere factoren kan de kwetsbaarheid van een systeem tot minder dan 1% verminderen.

Gerelateerde producten
Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

   Nederland & België
Nuance Verifier

Choose your country.