Navigation Content

Loquendo-bundel van Nuance voor het midden-
en kleinbedrijf

Een betaalbare, spraakgestuurde IVR voor het midden- en kleinbedrijf

Kleinere bedrijven zoeken eenvoudige, rendabele oplossingen waarmee ze betere klantenservice kunnen bieden, en de medewerkers van het contactcentrum minder met standaardvragen belasten zonder dat dit de kwaliteit aantast.Veel MKB-bedrijven stappen over op tot de geautomatiseerde spraaktechnologieën van Nuance om hun klanten betere zelfbedieningsservice te kunnen bieden.

Geautomatiseerde spraaktechnologieën bieden de bellers een betere zelfbedieningsservice en geven de ontwerper van de IVR-toepassing ruimte voor flexibiliteit. Spraakzelfbedieningstoepassingen dragen bij aan kostenbeheersing zonder in te boeten aan klantenservice door wachttijden en gespreksduur te verlagen, waardoor transacties sneller en doeltreffender afgesloten kunnen worden en de klant het contact als positief ervaart.

Door spraaktechnologie te implementeren kunnen medewerkers zich richten op specialistische taken en klanten die hulp nodig hebben doelgericht en efficiënt van dienst zijn.

De Loquendo-bundel voor het midden- en kleinbedrijf van Nuance voldoet aan de wensen en doelen van kleine tot middelgrote bedrijven. Dit zijn gewoonlijk bedrijven met elementaire zelfbedieningsbehoeften en een IVR tot 100 poorten.

De oplossing omvat de Loquendo engines voor ASR en TTS, die naar wens kunnen worden geïnstalleerd op ofwel één server met een spraakportal ofwel meerdere servers. De bundel voorziet in kwaliteitsfuncties die zijn ontworpen voor ondersteuning van eenvoudige toepassingen met IVR of spraakportals binnen branches zoals het bankwezen, de reisbranche, de horeca, zorgverzekeringen, nutsbedrijven.


Voordelen

  • Automatic Speech Recognition (ASR)als de basis van de spraakautomatisering in uw contactcentrum. Wordt geleverd met een reeks elementaire geïntegreerde grammaticabibliotheken (zoals datum, tijd, valuta, enz.). Meer informatie.
  • Text to Speech (TTS)het tekst-naar-spraakprogramma voorziet u van expressieve, duidelijke, natuurlijk-klinkende en vloeiend-klinkende stemmen met een groot repertoire “uitdrukkingsvormen” die spraak met een natuurlijke zinsmelodie mogelijk maken. Meer informatie.
  • De beste prestaties op dit lagere prijsniveau:de "allerbeste" spraaktechnologie voor kleinere bedrijven met een IVR/VP tot 100 poorten.
  • Kleine voetafdruk,één server kan de ASR en TTS hosten, met daarnaast ook nog uw spraakportal of IVR.
  • Ondersteuning voor vele talen:ruim 30 talen leverbaar met meer dan 70 stemmen, die ruime ondersteuning bieden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië en het Midden-Oosten. Meer informatie over de talen voor de Loquendo-bundel voor het midden- en kleinbedrijf.
  • Ideaal voor elementaire implementaties van zelfbedieningssystemen:toepassingen zoals zoekfuncties voor geldautomaten, eenvoudige gespreksroutering naar de juiste medewerkers, rekeningsaldo en nog veel meer.
  • Ondersteuning vancompatibel met algemene standaarden zoals MRCP v1 (RFC 4463), MRCP v2 en SNMP, voor naadloze samenwerking met alle standaard IVR- of spraakportals.
  • Geavanceerde hulpmiddelen:verkrijgbaar met de SDK, helpen u om de technologie ten volle te benutten, de herkenningsprestaties te verbeteren en de output van de spraaksynthese te optimaliseren.

 

Contact opnemen

Have questions? Need more information?

Contact opnemen

   Nederland & België

Choose your country.