Navigation Content

Ingaande oplossingen voor
klantenservice

Door klanten geprefereerde zelfbediening

Met onze inbound-oplossingen kunt u bellers snel routeren, veilig hun identiteit verifiëren en hen intuïtieve spraak- of touchtone-zelfbediening aanbieden waarmee zij hun taken kunnen uitvoeren, zodat zij een effiënte en gepersonaliseerde service kunnen ervaren. Als bellers meer hulp nodig hebben, stellen wij uw medewerkers in staat hen bij naam te begroeten en hen intelligente ondersteuning te verlenen.

Zelfbedieningsautomatisering

N.com SelfServiceAutomation Thumb

Elk jaar leveren onze bekroonde, in de praktijk bewezen spraak- en touchtone-automatiseringsoplossingen meer dan 11 miljard oproepen af op meer dan 3.000 klantenlocaties over de hele wereld. Met onze oplossingen kunt u gepersonaliseerde service bieden, kosten besparen, de automatisering en het aantal succesvol met IVR afgeronde transacties vergroten, uw omzet verhogen en de medewerkers van uw contactcentrum efficiënter en effectiever laten werken.

Natuurlijke taal/oproeproutering

N.com CallSteering Thumb

Wanneer een klant de verkeerde keuzes maakt en doorgeschakeld moet worden, kost dat tijd en roept het frustraties op. Met onze spraakgestuurde oproeprouteringsoplossingen worden zowel eenvoudige als complexe transacties geautomatiseerd en kunnen uw bellers hun wensen in hun eigen woorden beschrijven, in plaats van door talloze menu´s te moeten ploeteren. Wij bieden bellers keuzes in natuurlijke taal om hen in één stap te routeren naar de juiste zelfbedieningstoepassing of medewerker.
Spraakverificatieoplossingen

N.com VoiceAuthentication Thumb

Soms moeten uw bellers vertrouwelijke zelfbedieningstransacties afhandelen, die meer beveiliging vereisen. Onze spraakverificatieoplossingen dringen fraude terug en beschermen de privacy van de klant door middel van uiterst veilige spraakbiometrie en verificatie op meerdere factoren om de identiteit van uw ingaande bellers vast te stellen.

CTI-/Agent Desktop-oplossingen

N.com CTIAgentDesktop Thumb

Ons Computer Telephony Integration (CTI)- en Agent Desktop-diensten voorzien uw medewerkers van de gegevens die ze nodig hebben om een fantastische klantenservice te verlenen. Ze helpen ook uw bedrijfskosten te verlagen, uw omzet te verhogen en de productiviteit van uw medewerkers in uw contactcentrum te verbeteren.
Geautomatiseerde spraaktoepassingen voor het midden- en kleinbedrijf

De Loquendo-bundel van Nuance voor het midden- en kleinbedrijf bevat Loquendo TTS (Text To Speech) voor spraaksynthese en Loquendo Automated Speech Recognition (ASR) voor spraakherkenning. De bundel voldoet aan de wensen en doelen van MKB-bedrijven met elementaire zelfbedieningsbehoeften en een IVR tot 100 poorten.

   Nederland & België
Ingaande oplossingen

Choose your country.