Navigation Content

Computer Telephony
Integration (CTI)

 

Optimaliseer uw routering en bied snel toegang tot gegevens ter ondersteuning van een uitstekende klantervaring

We ontwerpen, ontwikkelen, installeren en ondersteunen CTI-oplossingen zoals intelligente oproeproutering, rapportage uit analysehulpmiddelen en gegevensvensters. Bewezen, grondig geteste modules en herbruikbare activa in combinatie met ons nauwkeurige proces en methodische benadering, zodat we een hoogwaardige oplossing leveren. Onze CTI-oplossingen maken uw medewerkers efficiënter en verminderen de gemiddelde verwerkingstijd (GVT). Dankzij onze uitgebreide ervaring met systeemintegratie kunnen we uw routering, rapportage en technologie samenvoegen voor een volledige klantervaring die u met trots kunt aanbieden.

Sinds 1989 hebben we CTI-oplossingen ontwikkeld en geïnstalleerd, variërend van de basisintegratie van computertoepassingen met telefonietoepassingen tot complexe oplossingen waarmee bellers dynamisch worden gerouteerd. Onze ervaring varieert van installatie van standaard ingaande spraakoplossingen op één locatie tot multinationale, zeer beschikbare intelligente routering voor spraak-, e-mail- en webinteracties en wordt ondersteund door sterke partnerschappen met belangrijke CTI-leveranciers, waaronder Avaya, Cisco and Genesys.

 

Voordelen van onze CTI-services

  • Verbeter uw bellerervaringen
  • Minimaliseer dure doorschakelingen met intelligente oproeproutering op basis van vaardigheden en regels
  • Schakel strategieën voor bellersegmentatie in
  • Bied snelle toegang tot belgegevens via meerdere aanraakpunten
  • Verminder of elimineer verificatie op meerdere punten
  • Verkort uw gemiddelde verwerkingstijd
  • Vergroot de waarde van de oproepen van uw medewerkers door een verbeterde oproepverwerking
  • Verbeter de prestaties van uw contactcentrum door middel van rapporten waarin essentiële gegevens worden weergegeven

Routering
Onze routeringsoplossingen gebruiken uw klantgegevens en segmentatiestrategieën om bellers te routeren naar de meest geschikte resource, of dit nu een zelfbedieningssysteem, medewerker of specialist is. Op vaardigheden en regels gebaseerde distributielogica zorgt voor een soepelere klantervaring door de klant direct correct door te schakelen. Routeringsstrategieën zijn met name gunstig voor contactcentra met een inefficiënte bedrijfsvoering, diverse vaardighedensets of een complexe bedrijfsstructuur met uiteenlopende producten en diensten.

Rapportage
Onze CTI-diensten bieden rapportagefuncties die gegevens gebruiken uit back-endsystemen om de bedrijfsvoering van uw contactcentrum te analyseren, zodat inzicht kan worden verkregen in gegevens voor het verbeteren van het resource- en programmabeheer. Met de aangepaste van a-tot-z rapportage kunnen uw medewerkers en supervisors benchmarks vaststellen en kan een beter inzicht worden verkregen in de trends en mogelijkheden binnen contactcentra.

Gegevensvenster
Tijdens een doorschakeling naar een medewerker krijgt uw agent een gegevensvenster te zien met historische en real-time klantgegevens uit alle kanalen van het contactcentrum. Met toegang tot deze klantgegevens kunnen uw medewerkers zich concentreren op omzetgenererende activiteiten die profiteren van geschikte mogelijkheden voor up-sell en cross-sell. Dankzij het gegevensvenster hoeven bellers ook geen informatie meer te herhalen die ze al in het geautomatiseerde systeem hebben ingevoerd. Door deze informatie door te geven, verkort u de oproepduur en biedt u uw klanten een efficiëntere en gepersonaliseerde ervaring.

Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

Met het gegevensvenster hoeven bellers niet meer informatie te herhalen die ze al in de IVR hebben ingevoerd. Zo worden beltijden verkort en krijgen klanten een persoonlijkere ervaring. 
   Nederland & België
CTI-diensten

Choose your country.