Navigation Content

Agent Desktop Services

 

Consolideer uw toepassingen in één uniforme, op rollen gebaseerde Agent Desktop

Moeten de medewerkers van uw contactcentrum veel schakelen tussen meerdere toepassingen, vensters en systemen om de informatie te vinden die ze nodig hebben om een interactie met een klant af te handelen? Onze desktopexperts kunnen uw toepassingen consolideren in één uniforme, op rollen gebaseerde desktop waarmee uw medewerkers beter in staat zijn een hoogwaardige klantenservice te verlenen. Onze aangepaste oplossingen geven u de flexibiliteit om de beste grafische interface te creëren voor elk van uw medewerkersgroepen, wat in veel gevallen minstens 80% van de relevante klantinformatie in het eerste venster oplevert.

Uniforme desktopoplossingen verkorten de tijd die uw medewerkers besteden aan het navigeren door meerdere vensters en toepassingen, wat resulteert in een verbeterde gemiddelde verwerkingstijd (GVT). Andere voordelen zijn het elimineren van overbodige gegevensinvoer en minder trainingstijd van medewerkers. Ons desktop framework maakt gebruik van open standaarden, zodat u de huidige infrastructuur van uw bedrijf kunt gebruiken in het ontwerp en flexibiliteit kunt bieden voor latere wijzigingen, gebaseerd op uw bedrijfsdoelen.
 

Voordelen van Agent Desktop Services

  • Verkort de GVT en verbeter de productiviteit van uw medewerkers met één aanmeldingsscherm
  • Verkort de afhandelingstijd van medewerkers door geen gegevens meer te hoeven invoeren in meerdere toepassingen na de oproep
  • Verkort de trainingstijd door het proces te vereenvoudigen met één toepassing.
  • Verbeter uw bellerervaring door middel van meer personalisatie en betere oplossing van problemen tijdens de eerste oproep
  • Laat uw medewerkers zich concentreren op de behoeften van de klant in plaats van te proberen gegevens van de klant te openen
  • Vergroot het aantal mogelijkheden voor cross-sell en up-sell met real-time inzicht in de toename van klantgegevens

We kunnen een volledige, aangepaste desktopoplossing ontwikkelen die kan worden geïntegreerd met uw Computer Telephony Integration (CTI)-technologie en verzamelde informatie in een intuïtieve interface weergeeft die is ontworpen door onze GUI-experts (graphical user interface). Van gegevensvensters op één scherm tot geavanceerde klantweergaven; onze universele desktopoplossingen kunnen aanzienlijke voordelen opleveren voor uw klanten, uw medewerkers en uw bedrijf.

N.com Enterprise NUCC829 

Branche-ervaring
Ons team begrijpt hoe branchespecifieke desktopoplossingen moeten worden ontwikkeld die medewerkers van de juiste informatie voorzien wanneer ze een probleem van de klant oplossen. Meer informatie over onze branchespecifieke ervaring.

Ervaring met systeemintegratie
Dankzij onze ervaring met systeemintegratie hebben we een praktisch inzicht in de verschillende systemen die worden gebruikt voor de Agent Desktop-interface en in de best-practices voor GUI-ontwerp.

Bewezen proces
Ons team maakt gebruik van een strikte projectmethodologie om hoogwaardige klantinteractieoplossingen te leveren die voldoen aan de behoeften van uw bedrijf of deze overtreffen. Onze methodische aanpak garandeert een geslaagde implementatie van optimale oplossingen die zijn aangepast aan uw unieke bedrijfsbehoeften.

Diagnostische aanpak
We kunnen u helpen de juiste oplossing te vinden, of dit nu een aangepaste desktop is of een integratie met bestaande activa. Onze desktopoplossingen worden al uitgevoerd als laag niveau connectors en kant-en-klare productconfiguraties tot hoogwaardige “superschermen” of “samengestelde desktops” die worden ontworpen en uitgerold in het tijdsbestek van een aantal jaren.

Gerelateerde koppelingen
Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

   Nederland & België
Agent Desktop

Choose your country.