Navigation Content

Oplossingen voor klantenservice

Toonaangevende oplossingen en services om de klantervaring te verbeteren en servicekosten te verlagen

Wilt u de best klantenservice-ervaring bieden met ondersteuning van strategische, goed uitgedachte automatisering?  We hebben precies wat u zoekt. Als u het bieden van uitzonderlijke klantenservice serieus neemt, is een partnerschap met Nuance de meest logische keuze.

Klantenserviceoplossingen van Nuance

Ingaande oplossingen voor klantenservice

N.com InboundContactCenterSolutions Thumb

Maximaliseer uw gebruik van automatisering voor uw contactcentrum en bied een naadloze, efficiënte en gepersonaliseerde bellerervaring met onze hosted ingaande oplossingen voor klantenservice op locatie, zoals zelfbedieningsautomatisering, natuurlijke taal en call-steering, stemverificatie en CTI-/agent desktop-oplossingen.

Uitgaande oplossingen voor klantenservice

N.com NuanceNotificationHub Thumb

Lever relevante, tijdige en nuttige informatie aan klanten volgens hun voorwaarden via telefoon, sms of e-mail met onze hosted of op locatie uitgaande oplossingen voor klantenservice.
Mobiele oplossingen voor klantenservice

N.com L2 Header MobileCustomerCare Thumb

Laat uw klanten het contactcentrum vermijden en meer doen met hun mobiele apparaten. Met de mobiele oplossingen voor klantenservice van Nuance kunnen klanten zaken doen en informatie ophalen via hun mobiele scherm en toetsenpaneel.

Hosted oplossingen voor klantenservice

N.com HostedContactCenterSolutions Thumb

Als u consistent de beste klantervaringen wilt bieden, hebt u betrouwbaarheid, toepassingsexpertise en directe toegang tot nieuwe technologie nodig. De enige plek op de wereld waar u alle drie kunt vinden, is bij onze hosted oplossingen voor klantenservice.
Enterprise-services

N.com EnterpriseServices Thumb

Laat ons uw volledige-servicepartner worden voor het voorzien in succesvolle klantenservice via het contactcentrum. Van strategische planning en ontwerp tot het ontwikkelen, toepassen en optimaliseren van oplossingen die tastbare bedrijfsresultaten opleveren. Wij hebben de ervaring om u hierin te laten slagen.

   Nederland & België
Oplossingen voor contactcentra en diensten

Choose your country.