Navigation Content

On Demand Insight

 

Dynamische rapportage en visuele analyse van de prestaties van uw hosted IVR-platform en het gedrag van uw klanten

Nuance On Demand Insight is een suite van dashboard-, rapportage- en analysehulpmiddelen die u praktisch inzicht verschaffen voor het verbeteren van de bellerervaring en het nemen van geïnformeerde zakelijke beslissingen. Deze grafische, zeer interactieve weergaven zijn toegankelijk via een beveiligd online portal en geven u een duidelijk inzicht in insluitingspercentages, doorverbindingspercentages, foutpercentages, taakvoltooiingspercentages en dominante paden voor het aansturen van de prestaties van uw IVR en de klanttevredenheid.

 

Voordelen van Nuance On Demand Insight

  • Bellerervaring begrijpen en verbeteren
  • Belangrijke prestatie-indicatoren van IVR visualiseren
  • Real-time zichtbaarheid en toegang tot historische gegevens verkrijgen
  • Onze hosted infrastructuur gebruiken

Bellerervaring begrijpen en verbeteren

Met Nuance On Demand Insight kunnen uw bedrijfsmanagers trends en patronen visualiseren in bellerinteracties, klantbehoeften begrijpen en de bellerervaring en klanttevredenheid verbeteren.

Belangrijke prestatie-indicatoren van IVR visualiseren

Uw contactcentrummanagers kunnen snel IVR-menu-opties, veelgebruikte paden en uitvalpunten analyseren om verbeteringspunten te identificeren die de automatisering verhogen en de kosten verlagen.

Krijg real-time en historische zichtbaarheid

Ontvang hoogwaardige inzichten met directe analysefuncties van uw beveiligde online portal waarvoor u geen querytalen hoeft te leren. Gebruik de flexibiliteit om uw eigen filtercriteria in te stellen, rapporten direct te genereren en gedetailleerde gegevens te exporteren.

Vertrouw op een hosted infrastructuur

Uw rapporten en analyseprogramma's worden uitgevoerd op Nuance On Demand en worden bijgewerkt wanneer uw zelfbedieningstoepassingen worden gewijzigd. U kunt vertrouwen op Nuance’s algemene best-practices op het gebied van ontwerpen.

Gerelateerde producten
Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

   Nederland & België
Nuance On Demand Insight

Choose your country.