Navigation Content

Nuance On Demand-platform

 

Nuance’s nieuwste technologie en expertise voor contactcentra die in de cloud worden geleverd

Het Nuance On Demand-platform is Nuance’s omgeving voor de hosting van uw missie-cruciale zelfbedieningssysteem van uw contactcentrum en proactieve meldingstoepassingen. Ons cloudgebaseerde IVR-platform (interactive voice response) is gebaseerd op normen, zeer schaalbaar, veilig, gegarandeerd 100% betrouwbaar en biedt toegang tot alle nieuwste technologieën van Nuance. U hebt de flexibiliteit om toepassingen te installeren in uw eigen datacentra of u kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring met missie-cruciale hosting om alle componenten in de cloud te beheren.

Als eigenaars van alle technologie op dit complete zelfbedieningsplatform voorzien we continu en naadloos in toegang tot alle nieuwste technologieën en toepassingsstrategieën van Nuance. U profiteert direct van de expertise van Nuance die is vergaard door miljarden hosted en op locatie, dictatie- en mobiele bellerinteracties.

 

Voordelen van Nuance On Demand Platform

  • Altijd toegang tot de nieuwste technologie
  • Ingaande, uitgaande en zelfbediening via apparaten
  • Ingebouwde constante verbeteringstechnieken
  • 100% servicebeschikbaarheid

Technologievoordelen

Ons platform heeft altijd de nieuwste versies van al onze zelfbedieningstechnologieën: spraakherkenning, begrip van natuurlijke taal, tekst-naar-spraak, biometrische verificatie, geavanceerde dialoogstrategieën en onze volledige bibliotheek van door netwerken afgestemde grammatica. U beschikt ook over volledige CTI-ondersteuning. Onze Professional Services-teams hebben de ervaring en expertise voor het leveren van de beste voordelen voor u en uw bellers.

Multi-channel oplossingen

Onze service is een enkel multi-channel platform voor ingaande IVR, multi-channel (spraak, sms, e-mail) uitgaande meldingen en omvat innovatieve zelfbedieningsoplossingen voor apparaten. Onze volledige service geldt voor zowel infrastructuur als toepassingen, zodat u één aansprakelijkheidspunt hebt en u zeker weet dat uw toepassingen naar verwachting werken.

Continue verbetering

We beginnen het verbeteringsproces met gedetailleerde visuele rapporten en analyse. Nog een belangrijke functie is opname van het gehele gesprek. Hiermee nemen we de interactie met een beller van begin tot eind op in het contactcentrum. Alles wat door de beller, het systeem en de medewerker van het contactcentrum wordt gezegd, wordt opgenomen. U kunt deze opnamen analyseren om specifieke verbeteringen te identificeren in oproepstromen of interacties van medewerkers en onze champion/challenger (A/B) testfuncties gebruiken om gemakkelijk nieuwe toepassingsalternatieven te vergelijken en de verbeteringen te meten.

Als u geen vaardigheden of middelen in huis hebt om constant het potentieel van de nieuwste technologieën en toepassingsontwerpen te verkennen, kunnen we met u samenwerken om prestatiedoelen te definiëren waarmee we continu verbeteringen kunnen analyseren en onderzoeken die de lange-termijnwaarde van uw cloudoplossingen voor zelfbediening garanderen.

100% beschikbaarheid

We garanderen 100% beschikbaarheid van alle hosted componenten, zodat u altijd de allerbeste ervaring aan uw bellers kunt bieden.

Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

   Nederland & België
Nuance On Demand-platform

Choose your country.