Navigation Content

Strategisch plannen

Uw doelen voor uw contactcentrum en uw bedrijf op elkaar afstemmen om de financiële resultaten te verbeteren

 

De know-how en strategieën waarmee u zult slagen

Er is steeds meer besef dat contactcentra niet alleen een geweldige, ongebruikte bron van omzetverhoging en kostenverlaging zijn, maar ook een essentiële manier om klantentrouw en -behoud te stimuleren. Met deze vergrote focus op de manier waarop contactcentra de financiële resultaten beïnvloeden, is het van essentieel belang dat de doelen van uw contactcentrum en uw bedrijf goed op elkaar zijn afgestemd. Als u van plan bent te investeren in bedrijfsmiddelen om uw interacties met klanten te verbeteren, hebt u een werkbare strategie nodig die gericht is op kapitaalbeperkingen, klantwaarde, eerdere investeringen in technologie en plannen voor groei.

De primaire focus van onze strategische planning is de ontwikkeling van strategieën voor contactcentra waarmee u uw belangrijkste bedrijfsdoelen kunt afstemmen op initiatieven en investeringen voor uw contactcentrum. Nuance Business Consulting biedt uiteenlopende aangepaste strategische plannen. We kunnen u het volgende aanbieden:

 • Evaluatie en roadmaps in alle kanalen
  We analyseren en beoordelen klantcontactpunten binnen de onderneming, waaronder telefoon, web, e-mail en mobiel, om manieren te identificeren waarop u de klantervaring kunt verbeteren, kosten kunt verlagen en omzet kunt verhogen.

 • Evaluatie van technologie en infrastructuur en aanbevelingen
  We evalueren uw huidige contactcentrumtechnologieën en -infrastructuren en doen aanbevelingen voor het verbeteren van bestaande toepassingen of introduceren nieuwe toepassingen met overweging van de bredere zakelijke impact voor uw organisatie.

 • Routerings- en segmentatiestrategieën
  We analyseren en evalueren uw IVR-routeringsstrategieën om ervoor te zorgen dat ze overeenkomen met de modellen voor bellersegmentatie en de vaardigheden van uw medewerkers, zodat gepersonaliseerde interacties worden bevorderd op alle klantcontactpunten.

 • Identificatie- en verificatiestrategieën
  We analyseren en beoordelen uw overwegingen en bedrijfsdoelen wat betreft voorschriften en beveiliging om de beste strategie te definiëren en bellers te verifiëren. Meer informatie over onze strategie-evaluatie voor bellerverificatie.

 • Merk voor stem en persoon
  We analyseren en beoordelen belangrijke merkkenmerken en voorkeuren van de klant om u te begeleiden bij het implementeren van een consistent merk voor spraak, tekst en e-mail. Meer informatie over ons Voice Identity Program ( V.I.P.™)

 • Ondersteuningsservices voor aanschaf van en beslissing over technologie
  We evalueren de vereisten voor uw contactcentrum en bedrijf om een ondersteuningsvoorstel en evaluatie en selectie van technologie te bieden, evenals relevante scorecriteria en hulpmiddelen, zodat u een geïnformeerde beslissing kunt nemen.

 

Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

   Nederland & België
Strategisch plannen

Choose your country.