Navigation Content

Klantervaring
Strategieontwikkeling

 

Werkbare begeleiding om u te helpen een geweldige klantervaring te bieden

Uit onderzoek is gebleken dat het verlenen van een geweldige klantervaring nauw gerelateerd is aan een verbeterde klantentrouw, met aanzienlijke implicaties voor de omzet. Als uw klanten een slechte ervaring hebben, riskeert u klanten te verliezen en uw merk te beschadigen. Bied een uitstekende ervaring en u zult de vruchten plukken van een verbeterde klantentrouw en een gestegen omzet.

Wat betekent klantervaring voor uw organisatie? Wat ervaren uw klanten wanneer ze uw contactcentrum bellen? Hoe blijft u uw concurrenten en collega´s voor? Presenteert u een consistent merk en ervaring in alle kanalen? En hoe meet u dit allemaal? Dit zijn slechts een paar van de vragen waarbij we u kunnen helpen.

 

Diepgaand inzicht en aanbevelingen

De primaire focus van onze klantervaringsstrategie is op de diepgaande analyse van hoe de toegankelijkheid, bruikbaarheid, relevantie en consistentie in uw klantenservicekanalen uw klantervaring beïnvloeden. We geven vervolgens uitgebreid inzicht om u te helpen de grote lijnen te zien, samen met werkbare roadmaps, strategieën en aanbevelingen, zodat u intelligente en goed gerichte verbeteringen kunt invoeren.

Nuance Business Consulting biedt uiteenlopende aangepaste klantervaringsstrategieën. We kunnen u het volgende aanbieden:

 • Evaluatie en aanbevelingen in alle kanalen
  We evalueren uw klantenservicekanalen: telefoon, web, e-mail, mobiel en chat, zodat u een consistente en gepersonaliseerde klantervaring kunt bieden.

 • Roadmaps voor zelfbedieningstoepassingen
  We creëren een roadmap van geschikte zelfbedieningstoepassingen, waaronder ingaande en uitgaande, en ondersteunende technologieën die uw klanten een intuïtieve en prettige ervaring geven en meer controle bieden over toegang tot gegevens.

 • Identificatie- en verificatiestrategieën
  We creëren een blauwdruk waarmee u een geslaagde en breed aangenomen klantenbeveiligingsstrategie voor spraak en andere klantenservicekanalen kunt lanceren, waaronder een analyse en beoordeling van uw belleridentificatie- en verificatietechnieken, overwegingen voor voorschriften en beveiliging en bedrijfsdoelen. Meer informatie over onze strategie-evaluatie voor bellerverificatie.

 • Prestatiemetriek en rapportagestrategieën
  We creëren een reeks uitgebreide, goed gedefinieerde metriek en bijbehorende rapportagestrategie gebaseerd op industrienormen en uw unieke bedrijfsdoelen, waaronder identificatie en aanbeveling van KPI's, rapporten, dashboards en analysehulpmiddelen om doorlopende verbetering aan te sturen.

 • Routerings- en segmentatiestrategieën
  We leveren een intelligente routeringsstrategie die overeenkomt met de modellen voor bellersegmentatie en de vaardigheden van uw medewerkers, zodat gepersonaliseerde interacties worden bevorderd op alle klantcontactpunten.

 • Continue verbetering en beheerstrategieën
  We creëren een strategie voor het beheren, prioriteren en rechtvaardigen van wijzigingen of verbeteringen in het contactcentrum die uiteindelijk de klantervaring beïnvloeden.

Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

   Nederland & België
Strategieontwikkeling

Choose your country.