Navigation Content

Nuance Development Framework

 

Ons systeem voor het garanderen van consistente, hoogwaardige codeontwikkeling terwijl we uw applicatieontwerp implementeren

Nuance Development Framework is ons systeem voor het garanderen van consistente, hoogwaardige codeontwikkeling terwijl we uw applicatieontwerp implementeren. Het versnelt onze ontwikkelings- en testprocessen voor uw contactcentrumoplossing door het creëren van de meeste code te automatiseren. Zo hoeven we minder tijd te besteden aan het handmatig coderen en kunnen we meer tijd besteden aan kwaliteitsgarantie (QA). Nuance Development Framework is een aanvulling op hulpmiddelen van andere fabrikanten aangezien het open standaarden ondersteunt, zodat de investering van uw contactcentrum wordt beschermd en u flexibiliteit hebt bij het kiezen van een platform.

Nuance heeft veel van de eerste VoiceXML-applicaties ontwikkeld voor contactcentra over de hele wereld en tegenwoordig zijn we verantwoordelijk voor meer dan 75% van alle VoiceXML-installaties in Noord- en Zuid-Amerika. Met deze ervaring als basis hebben we applicaties van uitzonderlijk hoog niveau ontwikkeld die zeer herbruikbaar en consistent zijn. Nuance Development Framework is gebaseerd op jarenlange ervaring. Veel van onze grotere klanten hebben zelfs op ons Framework gestandaardiseerd.

 

Voordelen van Nuance Development Framework

  • Sneller producten op de markt brengen door kortere ontwikkelingstijd
  • Projectrisico's verlagen
  • Uw investering beschermen

Sneller producten op de markt brengen door kortere ontwikkelingstijd
Nuance Development Framework versnelt het ontwerp-, ontwikkelings- en testproces van oplossingen. Het gaat hand in hand met ons Design Framework om automatisch een groot gedeelte van de code te genereren. Het biedt discipline voor al uw te leveren producten door ze herbruikbaar en consistent te maken van project tot project. Omdat we minder tijd besteden aan verfijnde ontwikkelingstaken, kunnen we meer tijd besteden aan de voor uw project specifieke code en met ons kwaliteitsgarantieteam.

Projectrisico's verlagen
In Nuance Development Framework komen onze jarenlange intellectuele eigendom en ervaring samen. De dynamisch gegenereerde JavaServer Pages (JSP) zijn zelfstandig. De code is niet gekoppeld aan een specifiek platform of specifieke leverancier, zelfs niet aan onze Design Framework-hulpmiddelen. Development Framework biedt een eenvoudig, doch krachtig contentbeheerkader waarmee de ontwikkeling, het testen, de afstemming en de aanpassing van de oproepstroom wordt vereenvoudigd.

Uw investering beschermen
Nuance Development Framework ondersteunt open industriestandaarden en is een aanvulling op hulpmiddelen van andere fabrikanten. Aangezien u niet vast zit aan eigen bestandsindelingen, kunt u kiezen en schakelen tussen willekeurige met VoiceXML compatibele IVR-platforms (Interactive Voice Response) of andere ontwikkelingshulpmiddelen voor uw toepassing. Toepassingen die zijn gecodeerd in Development Framework leggen automatisch gegevens vast die nodig zijn voor geavanceerde rapportage via Reporting Framework of hulpmiddelen van andere fabrikanten. Nuance Development Framework vereenvoudigt ook het onderhouden van de code.

Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

Met het proces van Nuance wordt elke fase voltooid en goedgekeurd voordat naar de volgende fase wordt gegaan. Het was zeer aangenaam om met een team samen te werken dat zo ervaren was en zo methodisch te werk ging, en zich aan ons strikte schema van 7 weken heeft gehouden. 
-Vicepresident van klantenservice, grote ziektekostenverzekeraar
   Nederland & België
Ontwikkelingskader

Choose your country.