Navigation Content

Leveringssysteem van Nuance

 

Gegarandeerd geslaagd ontwerp, ontwikkeling, installatie en optimalisatie voor uw missiekritieke toepassingen

We begrijpen wat uw doelen zijn voor hoogwaardige, gedifferentieerde klantenservice. Daarom vertrouwt ons Professional Services-team op het leveringssysteem van Nuance om uw oplossingen voor klantinteractie te plannen, ontwerpen, installeren en optimaliseren. Het leveringssysteem van Nuance bestaat uit een aantal componenten die er samen voor zorgen dat uw missiekritieke toepassingen fantastische klantervaringen opleveren en uw totale eigendomskosten verlagen.

 

Voordelen van ons leveringssysteem

  • 20 jaar gebundelde en als beste bewezen praktijken
  • Hulpmiddelen en processen geoptimaliseerd voor installatie in ondernemingen
  • Biedt betrouwbare kwaliteit voor alle fasen van het project
  • Consistente processen en documentatie maken vereisten traceerbaar
  • Geautomatiseerde processen verkorten de tijd die wordt besteed aan ontwikkeling en bieden meer ruimte voor kwaliteitsgarantie

Nuance PRO

N.com PRO Thumb

Nuance PRO is ons gevestigde, uniforme proces dat is gebaseerd op 20 jaar praktijkervaring met de installatie van duizenden oplossingen voor contactcentra over de hele wereld. Het garandeert een consistente kwaliteit van onze producten voor uw oplossingen voor klantinteractie.

Meer informatie over Nuance PRO

Nuance Design Framework

N.com Nuance Design Framework Thumb

Onze teams gebruiken hulpmiddelen die het ontwerp van oproepstromen automatiseren en stroomlijnen. We schetsen en delen het ontwerp met uw team, zodat we het prototype kunnen evalueren voordat de code wordt geschreven. Met dit kader kunnen ontwerpers de details na verloop van tijd blijven invullen.

Meer informatie over ons ontwerpproces
Nuance Development Framework

N.com Company Thumb 5

Met Nuance Development Framework garanderen we een consistente, hoogwaardige codeontwikkeling wanneer we uw ontwerp implementeren. Het versnelt onze ontwikkelings- en testprocessen voor uw contactcentrumoplossing door het creëren van de meeste code te automatiseren.

Meer informatie over ons Development Framework

Nuance Reporting Framework

N.com Company Thumb 4

Onze gestandaardiseerde rapportage en bedrijfsanalyse leveren een uitgebreid overzicht op van uw systeemprestaties. We geven u inzicht in uw volledige bellerervaring om u te helpen beslissen hoe u uw klantenservice kunt verbeteren.

Meer informatie over ons Reporting Framework
Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

Nuance heeft het grootste Professional Services-team dat zich bezighoudt met oplossingen voor contactcentra, met meer dan 500 medewerkers wereldwijd. 
   Nederland & België
Leveringssysteem

Choose your country.