Navigation Content

Nuance Design Framework

 

Het ontwerp, de evaluatie en het onderhoud van toepassingen optimaliseren door middel van ons ontwerpproces en activa

Nuance Design Framework is een combinatie van ons ontwerpproces en de middelen die we gebruiken om het ontwerp, de evaluatie, de implementatie en het onderhoud van toepassingen te optimaliseren. We gebruiken Design Framework om ons ontwerp van oproepstromen te stroomlijnen in overeenstemming met de best-practices die we dankzij onze ruim 20 jaar ervaring hebben ontwikkeld. We schetsen en delen het ontwerp met uw team, zodat we samen prototypen kunnen evalueren voordat de code wordt geschreven.

Ons Design Framework bestaat uit ons UI-ontwerphulpmiddel, Nuance Application Studio, het enige UI-ontwerphulpmiddel dat is gecreëerd voor zowel spraak- als kiestoonsystemen. Hiermee maken we prototypen van UI-ontwerpen die onafhankelijk van het gebruikte platform zijn om de oplossing te ontwikkelen of te implementeren. Het genereert automatisch componenten die anders handmatig zouden worden gecreëerd, zoals UI-ontwerpdocumenten, testcases en audiovereisten. We genereren ook code en configuratiebestanden voor ons Development Framework. We verlagen het risico door deze componenten gesynchroniseerd te houden, waardoor mogelijke fouten uit handmatige updates worden geëlimineerd.

 

Voordelen van ons Design Framework

  • Optimaliseert ons ontwerpproces
  • Effectieve evaluatie
  • Toegepaste best-practices
  • Versnelde ontwikkeling

Geoptimaliseerd ontwerpproces
Ons proces geeft onze UI-ontwerpers de flexibiliteit om concepten te schetsen en de details herhalend na verloop van tijd in te vullen. Onze hulpmiddelen synchroniseren perspectieven uit voorbeeldoproepen, oproepstroomdiagrammen, gedetailleerde UI-specificaties, prototypemodi en grammaticadefinitie. We kunnen documenten genereren voor alle belanghebbenden met de juiste hoeveelheid informatie. Een ondernemer kan bijvoorbeeld een globaal overzicht krijgen, terwijl een ontwikkelaar elk detail moet zien.

Effectieve evaluatie
We kunnen ontwerpen in een prototypemodus bekijken voordat we code schrijven door de woorden op papier naar audio over te zetten, zodat we de bellerervaring kunnen nabootsen. We kunnen automatisch voorbeeldoproepen genereren en een kleine verandering aanbrengen, en direct het effect bekijken. We kunnen deze updates invoeren terwijl we door de ontwerpfase lopen, samen met collega's de klantervaring evalueren met testscenario's en niet bezig zijn met formele evaluatiecycli van afgedrukte componenten.

Toegepaste best-practices
Ons proces en onze hulpmiddelen stroomlijnen de manier waarop we het oproepstroomontwerp creëren en definiëren volgens de best-practices die we in de afgelopen 20 jaar hebben opgebouwd. We kunnen veelvoorkomende taken automatiseren, en toch de flexibiliteit behouden om ze op te heffen.

Versnelde ontwikkeling
Onze Nuance Application Studio biedt een interface voor automatisering van QA-testen en codegenerering, wanneer deze wordt gebruikt in combinatie met ons Development Framework . De gestandaardiseerde outputspecificaties kunnen worden gebruikt voor elke ontwikkelingsomgeving.

Contact

Hebt u nog vragen? Wilt u meer informatie?

Contact

Met het proces van Nuance wordt elke fase voltooid en goedgekeurd voordat naar de volgende fase wordt gegaan. Het was zeer aangenaam om met een heel team samen te werken dat zo ervaren was en zo methodisch te werk ging, en zich aan ons strikte schema van 7 weken heeft gehouden. 
-VP van klantenservice, grote ziektekostenverzekeraar
   Nederland & België
Design-kader

Choose your country.