Navigation Content

Nuance-spraakuniversiteit:
de vaardigheden van uw team uitbreiden

 

Training en certificering voor onze klanten en partners van ons contactcentrum

Nuance-spraakuniversiteit biedt cursussen, leerpaden en certificeringsprogramma's die zijn ontwikkeld om onze best-practices en kennis van de oplossingen aan onze klanten en partners over te brengen. Een team van instructeurs, die een diepgaande kennis hebben van spraakprojecten, leveren praktijkgerichte cursussen waarin u succesvolle spraaktoepassingen voor uw contactcentrum leert installeren, bouwen, beheren en onderhouden.

Ons curriculum omvat bijna 20 cursussen, onderverdeeld in drie niveaus, zoals hieronder is samengevat.

 

Nuance/spraakuniversiteit stelt uw team in staat om:

 • Efficiëntie te garanderen tijdens de projectlevenscyclus
 • Strategieën te definiëren om de foutopsporingstijd te verkorten
 • Effectief implementatiegegevens te analyseren en interpreteren
 • Grammatica's te schrijven en te testen met behulp van Nuance-hulpmiddelen
 • Prompts te schrijven aan de hand van best-practices voor het ontwerp van de gebruikersinterface
 • Zelfvoorziening in spraakhulpmiddelen en -processen te vergroten
 • Hoofdcomponenten te plannen tijdens de levenscyclus van de spraaktoepassing
 • Een geweldige servicereputatie op te bouwen voor uw bedrijf

Curriculum van spraakuniversiteit

Ons 100-niveau QuickStart- pakket leert uw team de basisprincipes van netwerken voor spraaktoepassingen en bereidt individuele teamleden voor op geavanceerde cursussen voor hun specifieke vaardighedenset. Het QuickStart- pakket bevat vijf modules van 90 minuten die worden geleverd via het web met behulp van de nieuwste instructieontwerpstrategieën en software om een uitstekende gebruikerservaring te garanderen.

De 200-niveau cursussen vestigen de fundamentele kennis die nodig is voor elk lid van uw spraakteam, inclusief operations en ondersteuning, die rechtstreeks werken met elementen uit de gebruikersinterface en de grammatica's bijwerken of deze implementatiegegevens afstemmen en analyseren.

Voor 300-niveau cursussen kunt u met de medewerkers van de spraakuniversiteit samenwerken om geavanceerde cursussen voor vaardigheidsontwikkeling aan te passen met behulp van uw werkelijke toepassingsontwerpspecificatie, grammatica's en implementatiegegevens.

 

Niveau-100

QuickStart-pakket

 • Hoe spraaktechnologie werkt
 • Ontwerpen voor geslaagde bellerervaring
 • Geslaagde grammatica's ontwikkelen
 • Geslaagde toepassingen afstemmen
 • Geslaagde spraakprojecten beheren

 

 

Niveau-300

Op het 300-niveau beveelt de spraakuniversiteit workshops aan die voortbouwen op de informatie uit de 200-niveau cursussen en die workshopactiviteiten toevoegen aan de hand van uw ontwerp, uw code en/of uw implementatiegegevens, en problemen of vragen aanpakken die direct zijn toe te passen op uw toepassingen en uw klanten. Neem contact met ons op om een aangepast curriculum te bespreken dat is gericht op de exacte behoeften van uw teamleden.

 

 

 

 

Zoals gewoonlijk was de cursus van Nuance uitstekend. Ik vond dat jullie ons geweldig op koers hebben gehouden en de inhoud op een amusante en interactieve manier hebben gepresenteerd. 
-Senior gebruikersinterfaceontwerper
   Nederland & België
Nuance Speech University

Choose your country.